15 Februari 2012

I dag skulle Sten-Åkes Pappa Gösta ha fyllt 104 år om han hade levt. Nu är det ju faktiskt inte så troligt att man blir så gammal. Men det finns ju några exemplar.
Under förmiddagen gjorde jag inte så många knop innan Anette plockade upp mig redan halv ett. Vi skulle ha TPM en timme innan jobbet började. Det är någonting av det tråkigaste jag vet. Ger inte speciellt mycket. Men det är något som måste göras.
Själva jobbdagen gick fort. Nu är det bara en dag till att jobba innan jag skall ta ut lite gammal semester, som jag annars får i pengar efter 1 April. Då är det faktiskt skönare att få vara ledig ett par dagar extra.
Sten-Åke var och tittade på de här fyra glada damerna när de var ute i Kalhyttan och åkte skidstaffet. Synd att man alltid jobbar när det är något roligt som händer. Sofie var lite nervös innan men jag tror hon var nöjd efteråt.
Den här bilden blir nio år i September. Det var när vi träffades allihop för att gratta Etta när hon blev 1 År. Om man tittar på alla ungarna så har de flesta av dem förändrats en hel del.
Jag var jätte sugen på något gott att äta men visste att det inte fanns något hemma. Men min sambo måste ha ett sjätte sinne för det fanns en halv räkrulle åt mig, mumsigt värre. Eller också var det han som inte ville äta vitaböngryta.
Nu blir det Godnatt Kramen ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0