27 Februari 2012

Vaknade strax efter åtta. Blev ett par timmar vid datorn innan jag skulle åka till ICA. När jag skulle låsa upp bilen så fungerade ingen av nycklarna. Tänkte att jag låser väl upp i låset. Jo tjosan då började bilen tjuta. Oljudet slutade iallafall när jag gick ur bilen. Men den stod ju och blinkade. Det blev till att ringa Herr Larsson. Hans råd var att starta bilen. Blinkningarna försvann. Får alltså sticka in nyckeln i låset tills vi vet vad felet är. Tur att det gick att fixa iallafall.
Vi har ju rätt så mycket is på gräsmattan och när det nu kom snö så ser man ju inte isen. Stenis talade om för mig hur jag skulle gå för att inte sätta mig. Men jag hade så mycket grejer som jag skulle ha med till jobbet. Så jag genade. Det slutade med att jag slog i huvudet med en rejäl smäll. Rumpan kändes inget i. Skyller på att jackan dämpade fallet. Huvudet däremot gjorde det ont i direkt. Men det har känts någorlunda bra under dagen.
En fd arbetskamrat till Stenis  har varit hygglig och hjälpt oss med att scanna in lite diabilder. Tack så jätte mycket Björn. Det blev jätte bra.
Kan inte låta bli att sätta in av dem. Egentligen skulle jag spara det till i November när brudparet har varit gift i 50 År. Men jag har ju fler så det blir nog då med. Brudparet är Faster Ann-Marie och Farbror Harry. Jag själv håller min kära Farbror i handen. Farbror Kjell-Åke står också bredvid mig. Kan inte annat än att ha varit trygg med dem.
Nej nu får det vara färdigskrivet för ikväll. Måste se till att komma i säng någon gång också.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0