18 Januari 2012

Vaknade vid niotiden idag också. Verkar nästan vara inställd på den tiden när jag är ledig. Hade bestämt med mig själv att jag skulle baka bullar den här ledigheten. Brukar ju alltid göra på en liter men upptäckte att margarinet inte skulle räcka till det så det blev på en halvliter istället.
Nästa gång blir det också på en halvliter för vad mycket fortare det gick att göra på det. Kom ju på att det inte går åt så många innan de hamnar i frysen. Ungarna finns ju inte hemma längre. Man tänker fortfarande i gammalt tänk.
Har haft två trevliga samtal under em. Ett kort med Carina och ett längre med Marina. Pannkakorna var färdiga för att ätas annars hade det säkert blivit ännu längre.
Sofie kom hit efter jobbet så det blev lite pannkakor till henne också. Tur att jag gjorde dem på en liter.
Hade tänkt att jag och Larsson skulle gå ut på en promenad, men det hade ju blivit ett riktigt busväder ute. Vi slängde ut julgranen istället. Nu är all jul borta hos oss också.
Tittat på en film som gick på kanal 8 nu ikväll. Den hette Dragonfly. En film helt i min smak.
När jag skickade efter julklappar över nätet i julas så skickade jag efter en dvd-box till mig själv. McLeod´s Daughters. Jag har aldrig hört talas om den . Men den är bra. Skall titta på ett avsnitt innan jag lägger mig. Den handlar om två halvsystrar som ärver en egendom i Australien tillsammans. Den ena har växt upp där tillsammans med Pappan. Den andra är uppväxt i stan med sin Mamma. Har ni hört talas om serien ?
Det får bli en gammal bild idag också.
Sammy nyklippt, Anders Sandahl, Sofie överlycklig att få vara med de stora barnen. Erika, Sofie och Sammy var dagbarn hos hennes mamma Carina. Nu jobbar Erika hos mig på Barilla.
Ha det så gott alla mina vänner.
Kram ♥

Kommentarer
Postat av: marie

Grattis!

kan bara säga att du köpt en filmbox som jag tror du kommer att bli helt såld på. det blev iallafall jag. blir nog svårt att bara titta på ett avsnitt åt gången.det kommer nog bli många timmar framför tv.n.

2012-01-19 @ 07:01:39
Postat av: Susanne

Ja jag tycker den är jätte bra. Brukar inte kunna sätta mig framför teven mitt på dagen, men nu går det bra. Den är ju både rolig och sentimental. Vet du om den har gått på teven förut ?

2012-01-19 @ 11:55:38
Postat av: Marie

Hej.igen.

ja, den har gått i omgångar, typ mitt på dagen. tror det va på kanal 5.

Det var inte så längesen, bara nåt år sedan.

2012-01-20 @ 07:03:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0