27 Januari 2012

På jobbet var det super segt i natt. Sista natten brukar ju alltid rulla på av sig själv men icke i natt. Ändå var det inget speciellt som hände. Kände mig bara allmänt uttråkad.
Sov fyra timmar under förmiddagen.
Klockan ett hade jag och Yvonne gjort upp om att gå ut och luncha tillsammans.
Vi gick till Torggrillen där vi åt varsin Black & White. Smakade jätte bra. Det blev en långlunch, var inte hemma förrän halv fyra. Blir så när man har mycket att prata om.
När jag hade varit hemma i ett par minuter dök först Carina upp och sedan Sofie.
Fick en underbar tulpanbukett av Carina. Hon är allt alldeles för snäll den lilla människan. Roligt att bli uppskattad bara så där utan vidare.
Farbror Kurt kom och hälsade på. Vi pratade bort en liten stund innan jag och Stenis gjorde oss redo för att åka till Arvika och titta när Grabbarna skulle ha match.
Det var gratis inträde för det var Sponsor match. Där de som sponsrar betalar minst en krona för varje besökare. Det var mycket folk och ljus/show.
Efter tre perioder stod det 2-2 i matchen. Så det blev fem minuters förlängning, sedan straffar och sist sudden straffar. Det blev 3-2 till Arvika. Karlskoga fick iallafall med sig ett poäng hem.
Ett rådjur såg vi på hemvägen annars gick resan bra. Vi var hemma vid elvatiden.
Har haft en trevlig dag med goa vänner och en spännande match.
God Natt Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0