4 Januari 2012

Vaknade redan före klockan halv sju. Fixade lite ärenden under förmiddagen. Runt elva kom familjen Arvidson.
Här är det Pappa Markus med sina flickor Emma och julia.
Sofie kom också för hon ville hinna träffa dem en stund. Sofie med lilla Erik.
Började förbereda lunchen eftersom vi väntade främmat från Göteborg. Britt-Marie och Therese var på väg. Under tiden låg Sofie i soffan och njöt av en godisbit och tevetittande.
När jag trodde att Göteborgsfrämmaten kom då var det Carina som knackade på dörren. Vi pratade bort en stund innan hon skulle hem till sin lilla vovve.
Britt-Marie och Therese kom strax före klockan två. Vi tog en långlunch med mycket trevligt prat.
Halv fyra åkte vi mot Karlskoga eftersom Johan ( Thereses bror ) skulle ha match med sitt Boråslag mot Bofors.
Här är det fyra kusiner, ett kusinbarn och en farbror som väntar på att matchen skall börja.
Stackars Johan hann bara spela i tio sekunder innan han blev skadad. Eventuellt en spricka i ett revben. Matchen vanns av Bofors juniorerna med 7-2.
Hans-Erik kom ut en sväng och hälsade på oss. Han är tränare för Johans lag.
Vi var hemma i Filipstad runt åtta. Britt-Marie ringde till Karl-Erik ( sin Pappa) för att berätta om matchen. Då fick hon reda på att hennes mamma låg på lassarettet i Göteborg. Det är hjärtat. Så just nu skjutsar Sten-Åke och Sofie ner B-M och Therese till Karlstad där de möter upp Hans-Erik och Johan för vidare färd till Göteborg. Sten-Åke och Sofie åker tillbaka hit efter att ha släppt av flickorna. Nu får vi hoppas att allt går bra med Evy. Så typiskt att detta skall hända när så många av dem var här i Värmland. Man tänker på dem allihop hela tiden och hoppas att det kommer att gå bra.
Ja det har verkligen varit en händelserik dag i dag.
Kramar i mängd till er allihop ♥

Kommentarer
Postat av: Britt-Marie Larsson

Ja det blev en händelserik dag men tyvärr inte med glada miner hela dagen. Vi kom till sjukhuset o mamma kl 03.00. Hon hade det fruktansvärt jobbigt med andningen. Men var hon får sina krafter ifrån vet jag inte men idag fredag känns det lugnare men faran är tyvärr inte över. Johan o Hasse passade på att uppsöka akuten när vi ändå var där, det tog 2 tim att bli undersökt av läkare o röntgen som med glädje visade att det inte var något skadat. Så idag ska han träna o känna efter. Nu vågar han eftersom det nog vara "bara" var muskelärt. Kramar till er alla o tack för den lilla tiden det blev!

2012-01-06 @ 14:54:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0