5 Januari 2012

Den här underbara ungen har jag haft en trevlig Mor - Dotter dag tillsammans med.
Den här bilden är tagen på hennes 9 - Årsdag. Den älskade ridhjälmen fick hon av Morfar och Anita.
Vi styrde kosan mot Karlstad klockan 10. Först var vi inne i stan en sväng för Sofie hade några affärer hon ville titta i. Sedan åkte vi ut till Bergvik. När jag stod i en provhytt så ringde den älskade äldsta sonen och talade om att han inte kunde komma  hem till oss och gratta Simon imorgon. Simon har ju valt att bli firad hemma hos oss eftersom han bor i en liten etta med kokvrå. Vi har ju olika saker att göra så det är ju inte så mycket att göra åt. Vi får vara glad att så många andra har tid att komma hem och gratta våran lillebror. Nu har ju Simon tur att Sammy grattar honom på den rätta dagen istället. Annars kanske det hade känts konstigt för honom om ingen hade gjort det.
Sofie och jag åt mat ute på Bergvik innan vi styrde kosan hemåt.
När jag kom hem så blev det till att baka en tårta till morgondagen. Simon ringde under tiden och för en gång skull så hade han tid att prata med sin gamla Mamma. Nästan en hel halvtimme. Det var roligt att prata med honom utan att han blev lite smått irriterad på mig. Han brukar inte tycka om när jag ställer en massa frågor. Men idag kanske han tänkte på sina kommande födelsedagspresenter. Ja hur konstigt det än är så älskar man alltid sina barn ♥
Har varit i kontakt med Åsa och Markus under em - kväll. Markus och jag har börjat spela Wordfeud med varandra. Han har ju skaffat sig en iPad. Det verkar vara en kul leksak ungefär som Iponen.
Nu har jag legat och läst i badet en stund. Skall gå in och kolla i vardagsrummet om Herr Larsson sover. Han laddar ju för hockeymatcherna i natt.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0