9 Januari 2012

Vaknade inatt efter att jag hade sovit i två timmar. Låg och funderade på livet. Kom på att jag är en ganska så lyckligt lottad människa. Jag har tre fina barn som jag älskar över allt på denna jord. En gubbe som jag gillar skarpt. Människor både släktingar och vänner runt omkring mig som jag tycker väldigt mycket om. Ett jobb som jag trivs med, där jag har bra arbetskamrater. Jag har ett hus att bo i. Även om jag kanske vill göra om i det mer än vad vi hinner med så behöver jag ju inte frysa och nu när jag har fått sprutt på vattnet så är det en glädje varje gång jag diskar, tvättar och tar mig ett bad. Ibland är det nog nyttigt att tänka efter lite och inse vad livet är skört. Ja det vet vi ju sedan Sammy skadades och både överlevde och kan leva ett bra liv. Mitt motto för dagen är därför njut av livet och var rädda om varandra.
På jobbet var det en bra dag. Jag till och med lyckades fixa ett datafel som några andra hade gått bet på. Men fråga mig inte vad jag gjorde. Tryckte lite på några knappar och hux flux så funkade det igen.
Sofie gumman var hit en stund och kollade hur dagen hade varit.
Här kommer två bilder från Simons första dagar i livet.
Här har Sofie och jag varit ute med varsin vagn. Bilden är lite suddig men jag tycker den är lite kul. 29/1 -91
En stolt Far med sin sistfödda son. De andra två har gått och lagt sig då passar Sten-Åke på att mysa lite med lillebror. 2/2 - 91
Nu får ni ha en glad kväll.
Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Åsa

Tack, för fina och tänkvärda tankar, kära syster! Borde värdesätta det vi har lite oftare!kram!

2012-01-09 @ 21:12:25
Postat av: Dotter

Bra skrivet! Du är den bästa mamma man kan ha <3

2012-01-10 @ 00:33:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0