16 Juli 2012

Vaknade 7.50 och var super pissnödig. Kände mig rätt så utvilad så det blev till att först starta tvättmaskinen och sedan börja med frukosten. 
Sten-Åke körde igång med att klippa häckarna mot Kurts hus. Inga skador på honom än så länge, men han har ju den värsta häcken kvar. 
Marina ringde så vi hade ett trevligt samtal ända tills jag märkte att Stenis hade startat gräsklipparen. Då fick vi skynda oss att lägga på för jag hade ju bara väntat på att Sten-Åke skulle vara färdig med häcken så att jag kunde klippa gräset. Nu blev det en liten diskussion innan jag fick ta över klipparen. Stenis fick hitta på något annat att göra. Det blev att han grävde upp en bauta stor sten från framsidan där de grävde och la nytt rör åt oss i vintras. 
Tre tvättar har jag kunnat få rena och torra. Trodde att vi skulle klara oss helt från regn idag men det kom en skur vid sextiden
Den här fina blomman hittade jag i häcken på framsidan när jag kliptte gräset. Är det ett ogräs eller en riktig blomma ? Jag tyckte att den var fin.
Jag vet att jag har haft med smultronbilder förut. Men jag tycker det ser så gott ut.
Ha en trevlig kväll.
Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Åsa

...sommar och smultron hör ju ihop, ljuvligt smarrigt! kram!

2012-07-17 @ 06:45:11
Postat av: Sven-Olof

Det är en Krollilja.

2012-07-17 @ 08:23:47
Postat av: Susanne

Hej alla !
Ja jag håller med dig Åsa smultron är gott. Pappa - Jag misstänkte faktiskt att det var en lilja av något slag.
Min kära Farbror Kjellen har också skrivit och talat om att det var en riktig blomma, fast på mailen. Han var även rolig och undrade om min säng hade blivit en vattensäng. Gissa om jag funderade först. Sedan kom jag ihåg USA minnet.

2012-07-17 @ 20:12:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0