17 Juli 2012

Vaknade samma tid idag 7.50. Fast inte lika kissnödig. Det var så underbart väder så det blev frukost ute på verandan. Men vi hade sett i tidningen att det vackra vädret inte skulle hålla i sig så vi bestämde oss för en tur till Örebro.
Vi hade tagit med oss kylbagen så vi åkte och handlade en massa hamburgare och korv och fyllde den med. 
Sedan blev det en tur till den affären som Stenis ville till. XXL. Jag hade inte tänkt att köpa någonting där men vi köpte oss två par skor var.
Gissa vem som äger vilka ?? Så nu har Sten-Åke köpt upp sina födeledagspengar. 
Sedan blev det en liten tur in på Media Market. Där köpte vi oss en ny dvd spelare. Den andra hade fått fötter. Den har hamnat hemma hos Sofie.
Efter att vi hade gjort över med så mycket pengar så blev vi ju hungriga. Vi åt på Marieberg, ett ställe som hette Pacos. Det var en buffe´.
Efter det så blev det lite mer handling. Ett linne till mig och några presenter som vi skall ha lite längre fram till sådana som fyller år.
Sten-Åke har ju ögonen med sig som vanligt. Han såg en gammal idol till sig, Tommy Blom som spelade i Tages. Han gick fram till honom och frågade om han ville fotas ilag med honom. Ja de ser ju glada ut bägge två. Den som rodnade var nog jag. 
Vi avslutade Örebro besöket på Robertssons där vi köpte fina köttbitar som vi skall grilla imorgon.
Ja det var en trevlig dag.
Kram ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0