19 Juli 2012

Sten-Åke har pratat om att han ville till Östmark för att fika på Memphis cafeét och titta på Elvisutställningen. Eftersom vädret inte såg ut att bli det bästa så bestämde vi oss för att ringa och höra om Farsgubben ville följa med på en liten rundtur i Värmland. Så när Pappa kom styrde vi kosan mot Östmark.
Vi hade ju blivit lite hungriga så vi tog varsin räkmacka till kaffe/te. När vi satt där i godan ro så svängde det in en bil på parkeringen som vinkade åt oss. Den som tittade var ju Stenis för jag räknade ju absolut inte med att vi skulle känna någon där.Men han trodde bara att det var några som vinkade utan att känna oss.
Men det visade sig att det var fyra trevliga " gubbar " från Filipstad som också var ute på en liten rundtur. 
Vi fick en trevlig liten stund med dem.
Vi tittade på Elvis utställningen. Innan vi fortsatte våran färd .
Har försökt att ladda upp fler bilder men det vill sig inte. Vet inte vad som har blivit fel. Resten kanske kommer med imorgon. Har aldrig varit med om detta förut.
Vi fortsatte iallafall våran färd nu mot Tossebergsklätten. Där bestämde vi oss för att äta lite lunch. Stenis åt Nävgröt och fläsk det var inget för mig och Pappa utan vi tog en köttbit med pommes frites. Har man semester så har man.
När vi satt där och väntade på maten då kom det in fyra Filipstadsare som vi kände ännu en gång. Man tror inte sina ögon ibland. Denna gången var det Camilla Josefsson med dotter Madde och Gert med sin flicka Agnes. Vi pratade med dem tills våran mat kom. Träffar mer folk att prata med när man är på resande fot än när man är hemma.
Sedan hade vi nog tänkt oss att åka raka spåret hem. Men när vi kom till Munkfors så pratade Sten-Åke om ett Museum på Laxholmen. Vi åkte dit och tittade. De visade en utställning om spännande och modiga människor som vågat gå sin egen väg utan att bry sig om vad andra har tyckt. Det var kul och intressant, bland annat var Vild - Hasse med. De visade även mer vanlig konst av fyra Munkfors konstnärer - det var tavlor och skulpturer.
Vi kom tillbaka till stan vid 18 - tiden.
Ja det var ännu en bra dag tillsammans med trevliga människor.
Kram ♥
 
 
 
När jag hade publicerat mitt innehåll och gett upp om fler bilder då fungerade det igen. Här är en vy från utsiktstornet på Tossebergsklätten.
 
 Camilla med sin tös Madde, Agnes med sin Pappa Gert.
 
 
Här är vi på utställningen " De Ovanliga " i Munkfors.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0