28 Juni 2012

Sov väldigt dåligt i natt. Men det är väl nattskiftens fel. Vaknade iallafall till och läste morgontidningarna i sängen vid nio när Marianne ringde. Det blev ett samtal på 50 minuter.
Fick ett sms på telefonen att jag hade ett paket på COOP.
Nu tycker säkert några att jag är helt knäpp när jag lägger en massa pengar på en ny stekpanna. Men jag har köpt flera stycken på IKEA och de håller inte speciellt länge så nu får jag hoppas att denna är bra.
Blev klippning av gräsmattan under eftermiddagen. Bäst att passa på när det är uppehåll från regnandet. Hann även med två maskiner tvätt. Den ena innehöll lakan för jag har bäddat rent i sängarna så nu hoppas jag att min sömn blir bättre i natt.
Mina älskade söner tittade in en snabbis när de var på väg upp till Wasahallen för lite inlines träning. I dag fyller Wasahallen 22 År. Simon hämtade lite tvätt som jag hade tvättat åt honom.
Lena kom samtidigt som grabbarna var här. I dag var det Anettes tur att ha syjunta med oss.
Vi blev bjudna på räksmörgås och en underbar paj med jordgubbar och rabarber i. Nu tror ni säkert att vi bara äter men de andra två var riktigt flitiga i kväll med sina broderier. Det var bara jag som var lite slö. 
Avslutar dagens inlägg med en liten rosenknopp.
Kram ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0