30 Juni 2012

Vi vaknade strax efter åtta. Bakade en Silviakaka under tiden som Sten-Åke tog sig ett bad. 
Wasa hade anordnat Barilla Dagen som skulle vara öppen för allmänheten från 11 - 16. Så strax efter elva kom Jim med sina flickor och efter en stund så kom Marina och Eddie. Jag hade en tanke att kom vi dit i tid så skulle det inte vara så mycket folk. Men det var massor. Företaget hade en rundvandring inne i fabriken den så kallade " kungavägen" Kön ringlade sig lång på utsidan. När vi stod där så ringde det i telefonen det var Lillebror Simon som var i stan. Han kom till oss och följde med på rundvandringen. 
Jag hade varit i kontakt med Lotta och berättat att det var en massa roligheter för barn så hon, Viktor och Ronny kom. 
Han började med att ta sig en liten hopptur.
Halv två var det en springtävling för barn upp till 12 år. 600 meter var tävlingen. 
Viktor efter fullbordat lopp och med sina priser.
Sedan var det bara att börja köa igen för att få lite i magen. Vi blev bjudna på pasta och köttfärssås, solrutesmörgås med pålägg mm. Det smakade jätte gott.
Linn mätt och belåten.
Två coola tuffingar i solglasögon. Vi hade faktiskt tur med vädret för det var uppehåll ända till 15.50, då kom det en liten skur.
Eftersom Lotta och Viktor kom efter att vi andra hade varit inne i fabriken så följde jag med dem när de gick sin rundvandring. De andra åkte hem till oss och fick sig lite fika.
Barilla Dagen blev väldigt lyckad. Mycket folk och bra väder.
Marina kopplade av under tiden som jag började med maten. Det blev grillat kött med lite tillbehör.
Precis när maten var färdig så kom Pappa. Han skulle lämna ifrån sig lite tidningar. Vi gjorde plats åt honom vid bordet så fick han också lite mat.Ju fler desto bättre. Speciellt när det blir lite spontant för då krävs det inte så mycket av en.
Stefan och Sofie kom också en sväng men de åkte iväg till Molkom för att fiska.
Jag måste poängtera ännu en gång att det har verkligen varit en toppen dag. Bra väder och härliga människor att umgås med. Vad allt blir mycket lättare på sommaren.
Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Åsaa

.....synd att vi inte visste om detta,vi hade också jättegärna kommit!!! Kram!

Svar: Hejsan ! Jag trodde att alla visste om det eftersom det har varit annonserat i dagstidningarna. Att jag kontaktade Viktor beror på att vi tänkte Sten-Åke skulle ta sitt ansvar som Gudfar och göra något kul med honom. Men då vet jag till nästa gång att ni är intresserade så då hör jag av mig. Tack även för alla fina bilder som du lagt upp på mailen från eran resa. Det såg underbart härligt ut. Kan man behöva en sådan här regnig dag. Må gott. Kram till er alla
Susanne Svensson

2012-07-01 @ 08:38:52
Postat av: Åsa

du ser att jag läser tidningen dåligt...!! Får skärpa mig!! Kul att du gillade bilderna! må så gott! kram!

Svar: Man slötittar nog mest i tidningarna. Och eftersom du inte har något med Barilla att göra så tänkte du nog inte på det. Ha det bra !
Susanne Svensson

2012-07-03 @ 08:34:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0