31 Mars 2012

Ja då var vi framme vid den sista dagen för den här månaden. Det är inte klokt vad tiden rinner iväg.
På jobbet var det en bra dag. I dag kände jag mig lite mer motiverad. Beror kanske på att alla dagtidare var lediga !!!
När jag kom hem så var huset tomt. Men efter fem minuter dök Stenis och Pappa upp. De hade varit bort till Museet Kvarnen och hämtat tavlan som Pappa har köpt. Blev en liten pratstund med Pappa innan han åkte hem till "Sverige".
Sten-Åke och jag orkade inte laga mat utan vi delade på en pizza. Blev proppmätt. Hade nog räckt med en halv halv.
Nu har jag tagit mig en tupplur på soffan, men jag hoppas att jag kan sova inatt ändå.
Här kommer två bilder som är åtta år gamla.
Min minsta lilla goding.
Jennifer och Emelie. Ser ut som att vi är ute någonstans och käkar. Eller dricker !!
Ni får alla ha en bra lördagskväll.
Kram ♥

30 Mars 2012

En första tidig morgon, kom ur sängen strax efter fyra. På jobbet gick det i ett. Det var väl en bra dag men jag kände mig lite uttråkad. Fråga mig inte varför, det bara kändes så.
Sten-Åke kom hem tio minuter efter mig. han hade också slutat klockan två.
Vi tog oss en tur ner till Skafferiet och köpte lite fikabröd. Sofie såg oss på stan så hon åkte hem i förväg och satte på kaffe.
Pappa kom när jag höll på att duka så det blev fullt vid bordet.
En bild på kära Far från början av 2004.
La mig i soffan för att läsa en stund när våra besökare hade gett sig av. Det knackade på dörren efter en stund. Det var minsta systern som tittade in.
Eftersom hon inte gillar att bli fotograferad så får det bli en bild från mars 2004. Här är vi på Loka Brunn med Marina och äter lunch. Det är Marinas 40 - årspresent som vi åt upp. Vi hade en jätte trevlig dag där tillsammans.
Lotta och jag satt och pratade ett bra tag. Var ett tag sedan vi sågs. Vi hann nog inte med mer än hälften av allt som kunde sägas.
En bild från Simons 13 - Årsdag. Mina gulliga pojkar. ♥
Nu blir det teven en stund innan jag skall krypa till kojs.
Kramen ♥

29 Mars 2012

Vaknade redan klockan sju. Men jag tyckte det var för tidigt att gå upp så jag hämtade bara morgontidningarna. När jag hade läst det lilla som stod i Filipstads Tidningen så slumrade jag om till klockan nio.
Åkte och slängde pappersskräp innan jag åkte till ICA. När jag handlade så blev jag alldeles konstig i kroppen. Kallsvettades och kände mig svimfärdig. Jag lyckades få med mig de mesta som jag skulle handla, kände bara att jag ville hem. När jag kom hem så la jag mig en stund.
Planterat om lite pelargoner. Marina ringde men vi hann bara prata i fem minuter för jag fick trevligt främmat av min   granne Yvonne. Det blev lite fika och en massa småprat. Det är konstigt vi bor så nära ändå ses vi mest på jobbet. Vi får försöka att skärpa oss på den fronten.
I dag har jag gjort en kyckling paj i långpanna. Har aldrig gjort denna förut men den verkade gå hem hos de som åt av den. Vi blev många i maten. Först var det Stenis och Sofie. När vi var färdiga dök Sammy, Simon och en kompis till dem upp. När alla hade ätit klart var det slut på pajen. Kul att den gick åt.
Åsa ringde en sväng nu ikväll. Hon var ute efter Lenas kladdkakerecept.
Till slut på fjärde försöket lyckades Marina och jag få ett samtal som blev på två timmar. Det märks att det var ett tag sedan vi samtalade med varandra.
Nu skall jag göra ryggsäcken iordning för i morgon börjar en ny jobbperiod.
Ha det gott alla.
Kram ♥

28 Mars 2012

I dag blev det sovmorgon till klockan tio. kan bli så när man inte släcker lampan förrän klockan tre på natten. Tittade på två avsnitt av min serie innan jag törnade in i natt.
I dag har det varit lite regnväder så jag har mest hållit mig inomhus.
Städat lite i bokhyllan. Kunde behövas skall jag tala om. Vet inte varför man tror att man skall använda allt man river ur tidningar. Recept , beskrivningar mm. Nu slängdes det mesta, bara att börja samla på ny hög.
När Pappa kom för att hälsa på så tog vi med honom till Wasabutiken. Sten-Åke skulle handla lite till grabbarna när de skall iväg på inlinescup till påsk.
När vi kom hem tillbaka blev det lite fika. Sofie kom också och underhöll oss med lite prat om hennes praktik
När jag städade i bokhyllan hittade jag ett gäng med kort från 2004 . Så här får ni se några.
Jennifer när hon prayade hos mig på Wasa. Den enda av ungarna som har varit intresserad av vad jag har sysslat med.
Bröderna Bus ♥
Sammy och Sofie , helt överlyckliga. Undrar om de drev lite med fotografen.
Nu blir det ett skönt bad för mig och lite läsning i en ny Danielle Steel bok som jag fick på posten idag.
Kram ♥

27 Mars 2012

En lugn och skön morgon med tidningsläsning i sängen. Precis när jag skulle åka och handla så kom Anette på visit. Det slutade med att vi åkte ner till Skafferiet och tog oss en liten fika. Härligt med lite spontanitet.
Planterat om en del av mina övervintrade pelargoner. Får se om de växer bättre nu, för jag har fjäskat för dem med speciell pelargon jord.
Satt ute i solen och läste en timme. Underbart varmt och skönt i solen.
Varit hos Lena på syjunta  nu ikväll. Vi har verkligen arbetat hårt alla tre.
Men om man skall gå efter vad vi blev bjudna på så tror väl de flesta att vi bara har ätit. Denna goda färspaj med tillbehör fick vi först.
Vi blev ju proppmätta av maten men denna goda kladdkaka gick det ju inte att säga nej till. Har fått recepten så nu blir det till att prova på något nytt. Simon blev överlycklig när jag kom hem för Lena skickade med kladdkaka till honom. Han bugar och tackar.
Skall bli lite konstigt när Simon åker hem till Karlskoga imorgon bitti. Har vant mig vid att ha en unge hemma igen. Jag hoppas att han snart hälsar på så att jag har någon att skämma bort. Sofie hade haft en bra dag på praktiken. Det hade hänt lite mer idag så tiden hade gått fort. Eftersom hon börjar tidigt imorgon så övernattar hon hos Mormor i Karlstad.
Kramen på er alla ♥

26 Mars 2012

Den här goda frukosten stod framdukad åt mig när jag kom ner till Mamma i Karlstad strax före tio.
Efter frukosten blev det till att åka till sjukhuset, hade en tid för mammografi. Det var gjort på tre minuter.
Vi var i kontakt med Sofie som skulle börja sin första dag på sin 4 - veckorspraktik. Hon fick ta den parkeringsplatsen vi hade. Verkade vara en populär dag att vara på sjukhuset. Det var fullt nästan över allt.
Mamma och jag tog en tur ut till Bergvik. Där handlade jag ett par byxor, en topp, en långärmad tröja och ett par mysbyxor. Vi bestämde oss för att åka in till stan för att äta lunch.
Det blev grillad kyckling. Smakade jätte bra. Men vi fick så mycket mat att vi inte orkade äta upp allt.
Avslutade Karlstads besöket med en tur till Blomsterlandet. Så imorgon blir det till att göra lite fint här utanför och plantera om mina pelargoner.
Sofie kom in en stund efter att hon kom hem från praktiken. Det verkade vara bra allting. Enda nackdelen är ju att de måste betala parkeringsavgift när de är och jobbar. 40 kronor om dagen blir en hel del innan månaden är slut.
Kram ♥

25 Mars 2012 Våffeldagen

På jobbet i natt var det inte mycket som gick som det skulle. Krångel nästan överallt. Ganska skönt faktiskt att det var en timme mindre att arbeta.
Sov mellan 7.30 - 11.15. Hann prata lite med Sten-Åke innan han åkte iväg för att jobba 12 - 21.
Äldsta sonen tittade in när han hämtade upp sin lillebror för inlines träning i Wasahallen. Ganska precis på dagen tre månader sedan som han var hemma sist. Det var härligt att få se honom en stund.
Satt ute i solen och pratade med Mamma i telefon i cirka en timme.
Middagen blev enklast tänkbara- Pizza tajm. Smakade faktiskt riktigt gott.
Äntligen efter mer än tre månaders väntan så har Simons julklapp kommit. Snygg mysdress va ???
Har blivit lite teve tittande under kvällen.
I natt är jag ledig, min sista gamla semesterdag ryker. Skall bli skönt att snart få gå och lägga sig.
Kramen på er ♥

24 Mars 2012

Vaknade strax före nio. Kände mig inte speciellt utvilad för jag somnade inte förrän vid halv fyra i natt.
Det var Simon och jag som låg och pratade . Han kom hem vid ett - tiden men sedan hade vi så mycket att prata om så tiden bara rann iväg.
Stenis kom hem lagom till frukosten efter att ha gjort ett sovande nattpass som hade varit lugnt.
Det blev en tur runt Storbron i det sköna vädret. Satte mig ute i solen och pratade bort en stund med Sofie när vi kom hem.
Annars har det varit en riktig slappardag. Kan ju behövas eftersom jag skall ut och jobba natten.
En härlig vårbild i Mars. Det bästa jag vet är när man kan gå omkring och titta på allt som börjar växa.
Kram ♥

23 Mars 2012

Vaknade vid nio. Läste morgontidningen i sängen. Kände inte för att gå upp på en gång så jag tittade på ett avsnitt av min serie.
Sedan slängde jag ut sängkläderna på verandan så nu är det renbäddat i sängen. Skall bli skönt att krypa ner under täcket om en stund.
Har umgåtts med Simon mest hela dagen. Vi började med att åka till ICA och handla.
Sedan blev det lunch på kinesen. Smakade gott som vanligt.
När vi kom hem så flyttade vi ut varsin stol på gräsmattan. Helt underbart varmt och skönt i solen. Vi satt och pratade och grejade med våra telefoner.
När Sofie och Sten-Åke kom hem så blev det kaffe och våffla. Jag hade ju fått för mig att det var våffeldagen idag men det är ju inte förrän på söndag. Sten-Åke var inte hemma så länge för halv sex så började han på sitt andra jobb.
Vi andra tog oss en tur ner till Nykroppa. Vi lämnade Simons nya pass så att Morfar kan fixa pappret som behövs för att han skall kunna följa med oss andra till USA.
Vi hade en trevlig pratstund med Pappa och Gudrun innan vi åkte hem igen.
En liten vårbild måste vi ju ha med också.
Ni som är någorlunda vakna och vet hur jag jobbar undrar nog varför jag inte är på jobbet. Men jag har två "gamla " semesterdagar som jag måste ta ut innan 1 April. Därför är jag ledig i  natt och på söndag.
Må gott.
Kram ♥

22 Mars 2012

Vaknade vid åtta idag också och kände mig ganska så utvilad fast jag inte släckte lampan före två i natt. Tittade på två avsnitt av McLeods döttrar innan jag somnade.
Har inte blivit så mycket gjort under förmiddagen idag heller. Vattnat blommorna, suttit vid datorn och lagat mat.
På jobbet var det lite struligt på vissa ställen. En ugn som krånglade i bageriet och ett lager som gick sönder i en kross.
Min yngsta goding har kommit hem ett par dagar igen. Fast jag har inte träffat honom än för han är hos Sofie och tittar på Big Brother. Får hoppas att jag får umgås lite med honom imorgon.
Här kommer två bilder till från 2003
Simon när han sitter i omklädningsrummet i hockey hallen.
Sofie när hon skall gå på avslutningsfesten i nian.
Ha en bra natt alla goa.
Kram ♥

21 mars 2012

Sovit riktigt gott i natt. Känns verkligen i hela kroppen när man får bli utvilad.
Har inte gjort så mycket under förmiddagen. Handlat , lite dator mm.
Vi hade TPM så jag började redan klockan 13.00 . Den där halvtimmen tidigare gör mycket . Fast egentligen sitter det nog mest i huvudet.
Annars har det varit en dag som har gått fort och lätt. Inga större svårigheter.
Här kommer två blilder från 2003
Sofie på den tiden som hon också spelade hockey.
Simon med en ny hårfärg.
Nu skall jag ta mig en macka och sedan krypa till sängs.
Kram ♥

20 mars 2012 Vårdagjämningen

Vaknade upp och det var alldeles vitt ute. Kändes lite konstigt att det hade snöat när det är vårdagjämningen idag. Men det hinner nog komma ännu lite snö innan det blir vår på riktigt. All snön hade iallafall försvunnit när jag slutade jobbet.
Dagen på jobbet gick fort ända tills sista timmen. Sista timmen var APM så vi slutade inte förrän klockan tre. Det blir alltid jobbigt att sitta still och lyssna när man har varit uppe sedan klockan fyra.
När jag kom hem var det bara att börja med maten direkt. Vi blev tre som åt. Sofie, Simon och jag. Sten-Åke skulle vara hos tandläkaren klockan fem och sedan skulle han åka ner till Nykroppa. Pappa och han skulle iväg och titta på Bofors matchen.
Simon hängde på dem. Han skulle ändå ha åkt med Sten-Åke till morgonen när han åkte till jobbet. På det här viset slapp Simon gå upp så tidigt. Det har varit roligt att ha honom här hemma så många dagar. Men har vi tur så skulle han komma tillbaka i slutet på veckan.
Ni får ha en trevlig tisdagskväll.
Kram ♥

19 Mars 2012

Började att vakna en timme innan klockan skulle ringa så till slut tyckte jag det var lika bra att gå upp.
På jobbet var det ganska lugnt för att vara första förmiddagen.
Åkte och hämtade hem och hämtade Simon när jag hade slutat. Han hängde med och handlade på ICA.
Simon fick välja mat idag. Då blev det tacopaj. Sofie dök upp lagom tills vi skulle äta så det var fullt runt bordet idag också.
Fick fjärde säsongen av McLeods döttrar idag. De två sista avsnitten på tredje säsongen grät jag nästan hela tiden,det var jätte sorgligt. Får hoppas att det lättar lite nu denna säsongen. Blir nog till att se ett avsnitt nu ikväll.
Ni får ha en trevlig kväll.
Kram ♥

18 Mars 2012

Vaknade till en lite gråmulen morgon. Men efterhand så blev det solsken, skönt.
Bakade en kaka på förmiddagen. Fixade Oriflame produkterna.
Vädret såg så underbart ut så Stenis och jag tog oss en promenad runt Storbron.  När vi kom hem från promenaden så kom Sofie. Simon hade också vaknat så det blev en liten fika stund med den nybakade kakan.
Märktes att våren har kommit. Sofie städade sin bil.
Vi var fyra stycken vid matbordet. Sofie var glad för det var kalops som stod på menyn.
Syrran Marina ringde så vi pratade bort  en bra stund i telefon. Finns alltid något att prata om.
Pappa kom och lämnade två brädskivor som han hade sågat till åt Simon.  Eftersom jag hade en liten bit av kakan kvar så blev det lite fika.
Nu blir det nog lite teve innan det blir sängen.
Nu börjar den härliga årstiden när alla vårblommor är på G. Var bara tvungen att ta med den här bilden också.
Kramen ♥

17 Mars 2012

Vaknade till liv vid åtta. Blev en ordentlig frukost innan Stenis skulle iväg till sitt jobb som han började klockan tio.
Simon och jag gjorde oss iordning, sedan åkte vi och hämtade Sofie för vidare färd mot Karlskoga.
Eddie fyllde år förra helgen men då jobbade jag så idag åkte vi för att gratta honom. Marina och Eddie var hundvakt åt deras lilla barnbarn Fox. Emelie och Niklas är på SPA - Helg i Örebro.
Vi blev bjudna på en jätte god pasta sallad.
Simon har ont i sin "vuxen tand " som håller på att växa. Han letade reda på en soffa och vilade sig lite där.
Sofie var ute med lilla Fox för att han skulle kissa. Men den kissen kom inne på golvet. Det är inte lätt med de små liven.
Den här goda kakan blev vi bjudna på till kaffe/te.
Sofie och Eddie kollar hans nya telefon. Vet av egen erfarenhet att det inte är så lätt med alla nymodigheter.
Visst är han gullig Foxen ?
När vi var mätta och belåtna styrde vi kosan mot Filipstad igen. Det var en trevlig em hemma hos Björndahl/ Svensson.
Den här fina broschen fick jag av Marina. Den är för Bröstcancer. Hade inte sett denna model förut. Nu sitter den på min jacka.
Ha det gott alla mina vänner.
Kram ♥

16 Mars 2012

I dag hade jag ställt klockan men jag vaknade en halvtimme innan den skulle ringa. Så jag hann ta ett bad, sitta vid datorn och äta frukost innan jag var tvungen att åka till Wasa. Vi skulle ha repetition på HLR och hjärtstartaren. Det var en bra genomgång. Kändes som att lite grann hade fastnat mer än jag trodde från förra gången.
Vi skulle hålla på i tre timmar men det blev en kvart längre. Vi blev bjudna på lunch, Tacobuffé. Lite typiskt eftersom Simon hade beställt den maträtten till nu ikväll.
Det här glada gänget fikade tillsammans under em.
En lite mer normal bild.
När Sofie, Simon och Ulrika var iväg och tränade så fixade jag iordning Tacosen.
Vi fick storfrämmat till maten av Ulle och Doris ( Ulrikas hund).
Kul med fullt bord även idag när vi skulle äta.
Sofie och Doris.
Lilla Doris gillar arr sitta i knä.
Efter några trevliga timmar så drog gänget vidare upp till Jessica.
Nu får jag ta och mysa lite med gubben eftersom han skall jobba hela dagen imorgon.
Kram ♥

15 Mars 2012

Vaknade strax före åtta, blev inte så mycket gjort här hemma innan Åsa och Erik kom vid tiotiden.
Mamma ringde precis när Åsa och jag skulle gå ut. Det blev ett ganska kort samtal bara för det.
Vi gick ner till Skafferiet och tog en fika. Vi satt och pratade ända tills Åsa kom på att hon var tvungen att försöka åka hem för att komma i tid till att hämta Emma från dagis. Kul att du kom och hälsade på Åsa.
När jag kom hem så upptäckte jag att jag hade en arbetare i äppelträdet. Det var Duz som var här och beskar trädet på uppmaning av Stenis.
Till middagen blev vi fullt bord. Simon åkte med Stenis hem. Tindra kom med Sofie. Vi var alltså fem stycken runt köksbordet. Lite mer liv och rörelse än vad vi brukar ha. Härligt när ungarna är hemma.
Under kvällen har jag och Lena varit hos Anette på syjunta. Här sitter hon med två av sina barnbarn, Doris och Iris. Hon passade dem en liten stund under tiden som deras bror Edwin var och tränade bowling.
Har haft en bra dag. Där jag har träffat många av dem som jag tycker mycket om.
Godnatt Kram ♥

14 Mars 2012

En bra sista natt på jobbet. Äntligen ledig i ett par dagar.
Sov bra under förmiddagen , gick upp halv ett. Kunde nog ha fortsatt att sova men bättre att kunna somna nu i kväll.
Fick trevligt fikasällskap under eftermiddagen. Kära Pappa hade varit till återvinningscentralen och även vi ingår ju i det. Här lämnas det ju tidningar. Var ett tag sedan vi träffades så vi hade lite olika nyheter att berätta för varandra.
Anette kom vid halv sex, då promenerade vi bort till Sofie.
Hon hade ett sådant här party. Det var mycket folk som kom, fina saker att titta på och mycket gott fika.
De två yngsta i sällskapet käkade apelsin. Bägge flickorna heter Siri.
Här är det fullt upp att titta och beställa.
Tack Sofie för en trevlig kväll.
Kram ♥

13 Mars 2012

Natten gick bra på jobbet. Fick en liten svacka mitt på skiftet när jag kände mig rätt så trött. Har nästan funderat på när det är min tur att bli sjuk. Vi har sju stycken som är hemma och sjuka. Det verkar vara influensan för de flesta.
Somnade redan halv åtta i morse. Vaknat till ett par gånger under förmiddagen. Vaknade ordentligt 13.45 då kom min kära dotter hem efter att hon jobbat klart. Men det var bra att hon kom för då kom jag upp och kunde ta tag i dagen. Bakade en koskit, Sofie skall ha den imorgon när hon skall ha ett Home party. Lagat mat och suttit vid datorn en stund.
Nu har jag legat i badet en timme och läst en veckotidning. Känner mig lite halvslö så det skulle nästan vara skönt att kunna krypa ner under täcket. Men det är det inte att tänka på. Måste göra mig iordning för sista natten med gänget.
Kram ♥

12 Mars 2012

Somnade inte förrän klockan två i natt. Men får faktiskt skylla mig själv för jag tittade på två avsnitt av min favoritserie. Väcktes till liv när Sofie ringde strax innan nio. Blev inte så mycket gjort under förmiddagen. Datorn och ett  telefonsamtal med Sammy.
Åkte till Karlskoga och hämtade upp Sten-Åke halv ett. Hann prata en liten snabbis med storebror Sammy som höll på att jobba.
Hade en tid på ögonmottagningen i Kristinehamn tjugo i två. Mina ögonbottnar skulle fotograferas och då får man en stark vätska i ögonen som gör att pupilen öppnar sig och man blir till att se dåligt. Därför var Stenis tvungen att följa med som min privatchaufför. Det tog nästan en timme på vårdcentralen för man måste vänta en halvtimme efter att de har sprutat i vätskan i ögonen innan de kan fotografera.
Direkt efter åkte vi och åt varsin Nachotallrik. Smakade gott.
Sedan blev det COOP och MIO. Var lite jobbigt när man blev så ljuskänslig och dåligt seende. Men handla måste man ju lite iallafall.
Fick låna de här snygga brillorna av Sammy. Hjälpte lite mot solen även om det inte gjorde en snyggare precis. Men bäst före datum har ju redan gått ut ändå.
Sofie har varit här en sväng, och pratat ett trevligt samtal med Simon i telefon.
Nu skall jag äta lite nyponsoppa innan jag skall åka till jobbet.
Kram ♥

11 Mars 2012

Vaknade vid halv nio. Elisabeth ringde innan jag hade hunnit ur sängen. Hon hade lite funderingar i sin hjärna som hon ville ha svar på. Det var inga svåra saker så jag hoppas att hon blev nöjd.
Sten-Åke och jag hann äta frukost tillsammans innan han åkte iväg till sitt extra jobb ( 9.30-22.00) .
Själv fixade jag lite mat, tittade på ett avsnitt från McLeods döttrar och satt vid datorn en stund innan jag åkte till jobbet.
På jobbet har det varit en riktigt stressig dag. Kändes i benen när jag slutade att det varit full rulle. Men nu är jag ledig till imorgon kväll så får väl vila upp sig lite så man orkar två nätter.
Nu har jag pratat lite med min sambo. Han var hemma före mig så han låg redan i sängen när jag kom hem. Jag är väl vaken ett par timmar till men han måste ju försöka sova eftersom han har sitt vanliga jobb imorgon bitti.
Kramen ♥

10 Mars 2012 Eddie 52 År

Hipp Hipp HURRA för Eddie på hans 52 - Årsdag. Detta är en lite yngre Eddie. Här är han bara 37 År. Bilden är från 1997.
Ett stort GRATTIS till kompisen Camilla som fyller 43 År idag. Får tacka för den goda tårtan som vi blev bjudna på under rasten på jobbet.
Innan jobbet idag gjorde jag inte så mycket. Sofie och Kim tittade in en sväng innan de åkte till Hällefors och Billiga Niklas.
Viktoria kom och hälsade på oss under eftermiddagen på Barilla . Det var kul att se henne. Hon verkade må ganska bra efter omständigheterna.
Ni får ha det så gott.
Kram ♥

9 Mars 2012

Gick upp 8.15. Sovit riktigt bra i natt. Däremot hade Sten-Åke sovit dåligt. Han hade visst haft huvudvärk och varit vaken nästan hela natten. Jag hade inte märkt någonting när han hade varit upp flera gånger.
Har inte gjort så mycket under förmiddagen. Datorn förstås och ett avsnitt ur min dvd - box.
Pappa och Gudrun kom in en snabbis med tidningar till Stenis.
En bra eftermiddag på jobbet. Efter klockan fyra sänker sig lugnet över fabriken. Då går dagtidarna hem.
När jag kom hem nu ikväll var jag själv för Sten-Åke hade fått jobb mellan 18.00 - 09.00 imorgonbitti. Han skall även jobba på söndag 9.30 - 22.00. Så det blir inte mycket ledigt för honom denna helg. Vi hinner träffas några timmar imorgon fm.
När barnen var små brukade Marina och jag alltid hitta på något kul att göra med dem på sommarlovet en dag.
11/8 - 97 var vi till Barnens Ö i Örebro. Här är det Simon och Jennifer som vilar sig i en fin fåtölj.
Emelie och Sofie åker tåg på Barnens Ö.
Lite fika var vi ju tvungna att få också. Simon var ensam kille med oss fem tjejer. Det var nog inte alltid så lätt.
Nu skall jag lägga mig och titta på ett avsnitt av min serie.
Kramen på er ♥

8 Mars 2012 Internationella Kvinnodagen

Somnade tidigt igår kväll men har vaknat i snitt en gång i timmen. Inte blev det bättre av att jag tittade ut och såg att det snöade. Klockan fyra gav jag upp då gick jag upp och ut. Borstade av bilen allt snö innan jag satte i motor/kupe´värmaren. Känns ärligt talet som det kvittar med denna snö som kom ner.
På jobbet var det en bra dag som gick fort.
Gumman go kom hit efter att hon slutade jobbet på dagis. Så idag var vi tre stycken vid matbordet. Alltid lika kul. Nu har jag tittat på två avsnitt av McLeods döttrar. De är verkligen vanebildande. Fördelen är ju att jag sitter mindre vid datorn. Men det blir ju inte så mycket vettigt gjort.
Två bilder från 1997
Jennifer med sin Mor Marina. Juli
Känner ni igen oss ?? Vi är i Mora på Tomteland 14 Juli. Sammy är inte med för han är på Hockeyläger i Leksand. Vi andra hyrde en stuga i Mora under den veckan.
Nu skall jag ta och titta på The Mentalist. I dag blir jag nog fyrkantig i ögonen.
Kram ♥

7 Mars 2012

Somnade riktigt tidigt för att vara mig igår kväll. Strax efter halv tio. Vet inte när det har hänt senast. Men då vaknade jag en halvtimme innan klockan skulle ringa. Kände mig någorlunda pigg så jag gick upp. Då hann jag hänga en tvätt innan jag åkte till jobbet.
Hade en halvtimmes TPM efter jobbet. Blev inte så mycket dryftat. Efter en heldag TPM igår så känns det lite mättat för tillfället.
Sten-Åke hade Viktor med sig från Karlskoga. Lotta flög utomlands igår så grabben skulle till sin Pappa Conny som gick av sitt skift i morse.
Efter att vi hade ätit kasslergratäng så spelade Viktor spel med sin Gudfar.
Under tiden hade jag två trevliga samtal. Ett med Åsa och sedan ett med hennes Mor Elisabeth.
När Viktor var nöjd med lekandet så gjorde vi oss iordning för att promenera bort till Conny.
Det är synd att jag jobbar hela veckan som Charlotte är borta. Men det kanske passar bättre nästa gång hon skall göra någonting så att Viktor kan vara här lite längre.
Ni får ha en trevlig kväll.
Kram ♥

6 Mars 2012

Gick upp 5.45. Vi skulle ha en TPM - dag och då börjar vi jobba klockan sju. Det enda som är bra med de här dagarna är att vi blir bjudna på frukost och lunch. Annars blir det inte allt för mycket gjort. Mycket väntan på att få material till det som skall göras.
Var in en snabbis på ICA innan jag åkte hem.
I dag blev det pasta och baconsås. Sparade lite åt Sofie ifall hon skulle dyka upp efter jobbet på dagis. Det var hon som stängde. Mycket riktigt så dök gumman upp strax efter sex.
Nu håller jag på att tappa upp lite badvatten åt mig. Känner mig lite frusen så jag tänkte att det blir gott att lägga sig där en stund och läsa.
Här kommer två bilder från hösten 1994.
Sofie sitter och gosar med sin Pappa. Ser ut som Pappan är mest intresserad av teven.
Måste säga att det ser ut som barnen Svensson har fått gjort nästan precis vad de har velat när de var små. Pojkarna hänger över bordet och tittar på teven. Tjejen har satt sig mitt på bordet och väver ! Men det verkar ju som att de är sams iallafall. Var nog därför föräldrarna inte la sig i.
Kram ♥

5 Mars 2012

Grejade lite här hemma med disk, dator, bäddning mm innan jag åkte upp till Carina och Stefan till klockan elva.
Vi hade ett par trevliga timmar tillsammans med mycket prat och goda mackor som Carina hade gjort iordning åt oss.
Sofie var här och underhöll mig under eftermiddagen. Alltid lika givande att ha henne här. Ingenting som sitter fast där inte.
Efter att Stenis och jag hade ätit sjömansgryta så gick vi ut på en promenad till kyrkogården. Vi hade med oss ljus som vi tände hos våra kära.
Det blev en promenad på cirka 45 minuter.
I dag har jag fått McLeod´s daughters säsong tre i brevlådan. Måste erkänna att jag har hunnit titta på två avsnitt redan. Tycker fortfarande att det är en trevlig serie. Trodde att jag skulle tröttna efter ett tag men det har jag inte gjort.
Här kommer två gamla bilder.
Maj - 94. Jennifer är här och grattar Sammy på 12 - årsdagen. Har gjort sig riktigt fin med en massa halsband.
Emelie och Sofie spexar lite. Maj - 94
Ha en bra kväll.
Kram ♥

4 Mars 2012

Som vanligt när Sten-Åke jobbar natt så har jag svårt att somna. Klockan blir ganska så mycket innan mina blå åker igen.
Därför kom jag inte upp ur sängen förrän klockan tio idag.
Städade badrummet under fm. Vi tittade på när segraren gick i mål på Vasaloppet, sedan klädde vi på oss och gick en Storbrorunda i det fina vädret.
Bakade en kaka under em som jag har haft nu ikväll och bjudit mina syjuntevänner Anette och Lena på. I kväll har vi varit skitduktiga alla tre. Det blev bara avbrott i broderandet när vi fikade.
Nu är det hög tid att hitta rätt på min kudde.
Kram ♥

3 Mars 2012

Klockan tio idag blev vi hämtade av Sofie och Christian. Det var Färnsjörepan som vi skulle iväg och titta på. Helt underbart väder för denna aktivitet.
Skriver inte så mycket utan bilderna får tala för sig.
Stenis, Christian och Sofie
Thord, Conny och Conny
Vet inte om alla fordon var så vackra.
En som åkte rullstol. Alla fordon på hjul tror jag var tillåtet.
Passande fordon när det är vinter.
Connys bil.
Sten-Åke och Johan
Simon fick skjuts av Gina till Filipstad.
Gina och Stenis
Simon med sin ständiga följeslagare telefonen.
Linn var det som Simon pratade med i telefonen.
Varmt väder och livet leker.
Den här skulle man ha till shoppingbil
Ja det var mycket folk som var och tittade.
Vi promenerade hem när vi var nöjda. Hela dagen hade nästan gått kändes det som. Vi var inte hemma förrän klockan två.
Blev till att göra mat direkt för det var två hungriga ungdomar som kom strax efter oss. Simon och Linn.
Kul att ha lite extra sällskap vid matbordet.
Nu har jag tappat upp ett badvatten åt mig, skall lägga mig där och slappa en stund. Sten-Åke började jobba på sitt andra jobb klockan åtta. Han går av nio i morgon bitti.
Ha en skön lördagkväll.
Kram ♥

2 Mars 2012

På jobbet i natt gick det fort. Men det är nog mest för att man vet att ledigheten hägrar.
Däremot har jag sovit uruselt under förmiddagen. När klockan var halv nio hade jag inte orkat somna ens en gång.
Fick besök av de här tre godingarna en sväng. Sofie, Siri som helst inte vill vara med på bild och hennes mamma Kim.
Yvonne kom hit vid tvåtiden. Vi fick ett par trevliga timmar när vi fikade och pratade en massa.
Yvonne hade med den här bilden till mig. Hon hade hittat den i sina gömmor. Tror att bilden är från mitten på 80 - talet. Vilka hemska glasögon. Men modet var ju så då.
Med allt fredagsmys prat över allt så fick ju jag och Stenis anstränga oss lite för att få till lite mys vi också. Vi gjorde iordning en köttbit, potatisklyftor, grönsaker och sås. Framför teven om en stund får det bli en tallrik med texas pecan ( glass ) .
Ha en bra kväll.
Kram ♥

1 Mars 2012

Ja då har vi kommit till ännu en ny månad. Otroligt vad tiden går fort. Men nu går vi mot varmare och ljusare tider. Det gillar jag skarpt. Våren är en av de bättre årstiderna. Allt vaknar till liv igen. Inte bara växter utan alla glada människor tittar fram från sin frusna tillvaro och lever upp igen.
Natten på jobbet gick som vanligt. Pratade med en kollega och hon fick mig till att bli glad utav bara några positiva ord. Egentligen behöver vi inte så mycket för att känna oss tillfredställda.
Vaknade strax före ett i dag. Kunde ju i med att somna om när solen sken och det droppade från taken.
Men har inte fått något speciellt gjort utan mest bara slappat.
Här kommer två bilder på ungarna.
Sofie ganska precis två år. Lite full i sjutton.
Godingen Simon nyvaken. Maj 1994.
Kram ♥

RSS 2.0