12 Mars 2012

Somnade inte förrän klockan två i natt. Men får faktiskt skylla mig själv för jag tittade på två avsnitt av min favoritserie. Väcktes till liv när Sofie ringde strax innan nio. Blev inte så mycket gjort under förmiddagen. Datorn och ett  telefonsamtal med Sammy.
Åkte till Karlskoga och hämtade upp Sten-Åke halv ett. Hann prata en liten snabbis med storebror Sammy som höll på att jobba.
Hade en tid på ögonmottagningen i Kristinehamn tjugo i två. Mina ögonbottnar skulle fotograferas och då får man en stark vätska i ögonen som gör att pupilen öppnar sig och man blir till att se dåligt. Därför var Stenis tvungen att följa med som min privatchaufför. Det tog nästan en timme på vårdcentralen för man måste vänta en halvtimme efter att de har sprutat i vätskan i ögonen innan de kan fotografera.
Direkt efter åkte vi och åt varsin Nachotallrik. Smakade gott.
Sedan blev det COOP och MIO. Var lite jobbigt när man blev så ljuskänslig och dåligt seende. Men handla måste man ju lite iallafall.
Fick låna de här snygga brillorna av Sammy. Hjälpte lite mot solen även om det inte gjorde en snyggare precis. Men bäst före datum har ju redan gått ut ändå.
Sofie har varit här en sväng, och pratat ett trevligt samtal med Simon i telefon.
Nu skall jag äta lite nyponsoppa innan jag skall åka till jobbet.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0