23 Mars 2012

Vaknade vid nio. Läste morgontidningen i sängen. Kände inte för att gå upp på en gång så jag tittade på ett avsnitt av min serie.
Sedan slängde jag ut sängkläderna på verandan så nu är det renbäddat i sängen. Skall bli skönt att krypa ner under täcket om en stund.
Har umgåtts med Simon mest hela dagen. Vi började med att åka till ICA och handla.
Sedan blev det lunch på kinesen. Smakade gott som vanligt.
När vi kom hem så flyttade vi ut varsin stol på gräsmattan. Helt underbart varmt och skönt i solen. Vi satt och pratade och grejade med våra telefoner.
När Sofie och Sten-Åke kom hem så blev det kaffe och våffla. Jag hade ju fått för mig att det var våffeldagen idag men det är ju inte förrän på söndag. Sten-Åke var inte hemma så länge för halv sex så började han på sitt andra jobb.
Vi andra tog oss en tur ner till Nykroppa. Vi lämnade Simons nya pass så att Morfar kan fixa pappret som behövs för att han skall kunna följa med oss andra till USA.
Vi hade en trevlig pratstund med Pappa och Gudrun innan vi åkte hem igen.
En liten vårbild måste vi ju ha med också.
Ni som är någorlunda vakna och vet hur jag jobbar undrar nog varför jag inte är på jobbet. Men jag har två "gamla " semesterdagar som jag måste ta ut innan 1 April. Därför är jag ledig i  natt och på söndag.
Må gott.
Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Åsa

Perfekt att ta ut ledigheten nu när det är så underbart väder! kram!

2012-03-24 @ 07:58:43
Postat av: Susanne

Ja fast när jag la in om ledigheten visste jag ju inte vad det skulle bli för väder. Men det är alltid skönt att slippa några nätter. Kramiz

2012-03-24 @ 11:58:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0