27 Mars 2012

En lugn och skön morgon med tidningsläsning i sängen. Precis när jag skulle åka och handla så kom Anette på visit. Det slutade med att vi åkte ner till Skafferiet och tog oss en liten fika. Härligt med lite spontanitet.
Planterat om en del av mina övervintrade pelargoner. Får se om de växer bättre nu, för jag har fjäskat för dem med speciell pelargon jord.
Satt ute i solen och läste en timme. Underbart varmt och skönt i solen.
Varit hos Lena på syjunta  nu ikväll. Vi har verkligen arbetat hårt alla tre.
Men om man skall gå efter vad vi blev bjudna på så tror väl de flesta att vi bara har ätit. Denna goda färspaj med tillbehör fick vi först.
Vi blev ju proppmätta av maten men denna goda kladdkaka gick det ju inte att säga nej till. Har fått recepten så nu blir det till att prova på något nytt. Simon blev överlycklig när jag kom hem för Lena skickade med kladdkaka till honom. Han bugar och tackar.
Skall bli lite konstigt när Simon åker hem till Karlskoga imorgon bitti. Har vant mig vid att ha en unge hemma igen. Jag hoppas att han snart hälsar på så att jag har någon att skämma bort. Sofie hade haft en bra dag på praktiken. Det hade hänt lite mer idag så tiden hade gått fort. Eftersom hon börjar tidigt imorgon så övernattar hon hos Mormor i Karlstad.
Kramen på er alla ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0