29 Mars 2012

Vaknade redan klockan sju. Men jag tyckte det var för tidigt att gå upp så jag hämtade bara morgontidningarna. När jag hade läst det lilla som stod i Filipstads Tidningen så slumrade jag om till klockan nio.
Åkte och slängde pappersskräp innan jag åkte till ICA. När jag handlade så blev jag alldeles konstig i kroppen. Kallsvettades och kände mig svimfärdig. Jag lyckades få med mig de mesta som jag skulle handla, kände bara att jag ville hem. När jag kom hem så la jag mig en stund.
Planterat om lite pelargoner. Marina ringde men vi hann bara prata i fem minuter för jag fick trevligt främmat av min   granne Yvonne. Det blev lite fika och en massa småprat. Det är konstigt vi bor så nära ändå ses vi mest på jobbet. Vi får försöka att skärpa oss på den fronten.
I dag har jag gjort en kyckling paj i långpanna. Har aldrig gjort denna förut men den verkade gå hem hos de som åt av den. Vi blev många i maten. Först var det Stenis och Sofie. När vi var färdiga dök Sammy, Simon och en kompis till dem upp. När alla hade ätit klart var det slut på pajen. Kul att den gick åt.
Åsa ringde en sväng nu ikväll. Hon var ute efter Lenas kladdkakerecept.
Till slut på fjärde försöket lyckades Marina och jag få ett samtal som blev på två timmar. Det märks att det var ett tag sedan vi samtalade med varandra.
Nu skall jag göra ryggsäcken iordning för i morgon börjar en ny jobbperiod.
Ha det gott alla.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0