1 Maj 2012

Simon och jag sov aldrig nagonting innan vi borjade varan tripp. Som tur var sa sov Stenis nagra timmar eftersom det var han som korde till Arlanda. Vi borjade farden strax efter tre pa morgonen.
Vi var ute i god tid sa vi behovde aldrig stressa pa flygplatsen.
Pa det forsta planet som vi akte var varan Prins Carl - Philip med flickvan Sofia med. Fast vi akte ju inte i forsta klass som vad de gjorde. Till Zurich tog det 2.5 timme. Tiden gick faktiskt riktigt fort.
Nasta plan var det storsta som jag har akt med nagon gang. Valdigt bekvamt. Tur var val det eftersom denna tur tog 12.5 timme innan vi landade i Los Angeles.
Det tog ett tag innan vi hade kommit igenom alla kontroller. Nu har de vara fingeravtryck och en snygg bild pa oss. Vi blev iallafall inslappta i landet.
Kjellen och Carolyn kom och hamtade oss i var sin bil. Nu har vi fatt en god middag och skall precis ata lite efterratt, jordgubbar med glass. Sedan skall det bli en dusch och sangen. Har ar klockan nio pa kvallen och hemma ar den sex pa morgonen. Sa nu har vi varit vakna i over ett dygn.
Kramen ♥

Kommentarer
Postat av: Åsa

Härligt att höra från er redan! Trodde nog de skulle ta nån dag! Njut av tiden , se och upplev så mycket ni orkar!!! Ska bli så kul att följa er vistelse via f.b. och bloggen! kramar i massor!! Hälsa!!

2012-05-02 @ 07:43:58
Postat av: Marie

Hej. Kul att vi kan följa er på din blogg. Njut nu så mycket ni kan, o ha en underbar vistelse "over there".Hälsa din familj. Kramis Marie

2012-05-02 @ 08:02:09
Postat av: Susanne

Skall försöka att skriva varje dag. Kjellen har dator så jag räknar med att få låna hans. Ni får ha det gott alla. Kram Susanne

2012-05-02 @ 17:52:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0