16 - 17 Maj 2012

Ett stort GRATTIS till Elisabeth som fyllde 70 År 16 Maj . Hurra, Hurra.
Den sextonde maj gick vi alla upp strax efter två på natten. Kjellen och Carolyne körde oss i två bilar till flygplatsen i LA.
Planet skulle gå 6.51 men det gällde att vara i tid för det är inte bara att få åka från USA.
Det började med att vi skulle checka in bagaget själv. Var inte det lättaste när man inte kan språket helt och hållet. Men där fick vi be om hjälp för vi fastnade på en fråga.
Sedan när vi skulle checka in oss själva fick vi ta av oss skorna till och med. Men både vi och bagaget gick igenom.
Vi flög till New York på cirka fem timmar. I det planet satt vi utspridda allihop, var ingen av oss som satt tillsammans. Sammy hade ögonen öppna och såg Frihetsgudinnan.
Vi trodde att vi skulle få leta för att hitta rätt Gates i New York , men vi hade turen på våran sida. När vi åkte upp i rulltrappan så hamnade vi rätt på en gång. Nu hade vi flyttats fram tre timmar i framtiden.
Från NY till Arlanda skulle vi flyga i åtta timmar, men redan efter att vi hade varit i luften i en kvart talade Kaptenen om att vi skulle landa ca 40 minuter tidigare än beräknat. Det stämde ganska så bra. Vi var hemma i Sverige strax efter sju på morgonen den 17 Maj. Nu hade vi hamnat ytterligare sex timmar framåt i framtiden. Vi har förlorat en dag känns det som.
Bilresan hem från Stockholm gick bra. Vi var hemma i Filipstad strax efter elva. Vid tolv la jag mig på soffan i vardagsrummet och gick inte upp förrän vid fem när Sofie ringde och väckte mig . Nu har jag handlat och lagat lite mat åt oss. Så nu börjar verkligheten och vardagen infinna sig. Vi har haft två toppen veckor med släkten over there. Tack så mycket Kjell - Åke och Carolyne för allt.
Nu blir det ett bad och min bok som jag läser till sällskap.
Kram ❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0