27 November 2012

Sov urdåligt i natt. Var klarvaken mellan 3 - 5. Vet inte om det berodde på blåsten eller om det var sviter efter natthelgen. 
När jag vaknade vid åtta då var jag urtrött men det var bara och gå upp för klockan tio skulle jag vara nere på banken och prata om mina pensionsplaceringar. Det blev över en timmes prat med bankkvinnan. Nu har vi gjort upp att hon skall höra av sig om ett år så att vi skall gå igenom allt igen och se om det fortfarande är ok. 
Klockan tolv hade jag stämt träff med Carina för lite lunch på Kinesen. Vi satt kvar där tills Carina skulle till jobbet som hon började kl två. 
När hon cyklade till jobbet så tog jag bilen och åkte till ICA. Måste säga att jag är glad att jag har körkort ibland. För vädret har varit riktigt pissigt idag. Blåst och snöblandat regn. Det har ju inte gjort att man känt sig speciellt uppåt. 
Sten-Åke och jag har tittat på inspelningen av Så Mycket Bättre nu ikväll. Måste säga att detta program gillar jag. Annars är jag inte mycket för typ Robinsson, Ensam mamma söker,  Farmen mm. Men det kanske mest beror på att man jobbar så man inte har tid att följa allting. 
Nu skall jag ta mig en smörgås och sedan sätta på värmen på min bäddmadrass så det är varmt och skönt när jag snart skall krypa till kojs. 
Ha det gott och håll ut för snart blir det bättre när vi får tända våra ljusstakar. Då kommer det att lysa upp så fint i mörkret.
Kramen på er ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0