9 November 2012

Det var skönt med sovmorgon fram till klockan åtta. När jag kom upp var det nästan 6 minusgrader, men Stenis hade varit snäll och satt i motor - kupévärmar sladden. Så när jag skulle ut och fixa ärenden så var bilen varm. 
Hade ett trevligt samtal med yngsta sonen över telefon på förmiddagen. 
Vi började redan klockan ett eftersom vi skulle ha ett stormöte med cheferna  där de talade om kommande förändringar. Inne på Östra sidan har de funderingar på att göra om till fyrskift. Det är väl inte förankrat och klart än , men jag tror ju inte att de går ut med något om de inte menar att det skall bli så. Sedan var det även om hur semesterstoppen skall bli till sommaren. Har man otur kan man ha semester redan vecka 23. Ja ja det är ingen idé att ta ut något i förskott.
Annars var det full rulle. Varenda maskin som kunde var i gång. Skiftet gick fort.
Denna bilden hittade jag i telefonen, det är Sofie på Disneyland. Det var egentligen den enda sommaren vi hade i år, när vi var over there.
Lilla Assar ♥ Denna söta bild skickade Linus till mig. Måste säga att han verkar vara sin Far upp i dagen. Känns bara lite jobbigt att man inte har haft tid att träffa honom än. 
Ni får ha en bra natt.
Kram ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0