1 Oktober 2012

Ja nu har vi kommit in i min månad. Och det har verkligen varit en trist och grå dag. Men det är ju inte kallt iallafall.
Idag invigde jag mina skor när jag åkte och handlade. Får ta det lite pö om pö med nya skor för annars säger mina fötter stopp.
Klockan två hade vi samordnarmöte på Barilla. Vi hade satt upp två timmar för mötet men jag trodde aldrig att vi skulle ha så mycket att prata om, men det hade vi. I skiftbytena hinner man aldrig prata med varandra ordentligt så det här mötet behövdes nog.
Vid halv sex kom Anette, Lennie och Linda och hämtade mig för att åka ner till Folkets Hus och vara med på auktionen som de har på måndagar. Det var mycket saker som auktionerades bort. Tror bara det blev en lampa som han fick kvar.Det mesta blev väldigt billigt. Så jag förstår om inte köpmännen i staden är så förtjust i detta. Men vi vanliga människor gillar ju att köpa saker till bra pris.Dum vore man ju annars.
Jag hade ju inte direkt tänkt handla någonting, var mest med för att se hur det gick till. Men de här sakerna blev dagens skörd.
Nu skall det bli ett bad innan jag hoppar i säng.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0