11 Oktober 2012

Om min Farfar hade fått levt ett längre liv än han gjorde så skulle han ha fyllt 103 År i dag. Han dog redan det året som han skulle ha fyllt 65. 
I natt sov jag inte speciellt mycket, nattskiftens fel. 
Min vän Lena kom och hämtade mig vid elvatiden för en fikastund nere på Skafferiet. 
Av Lena fick jag denna i födelsedagspresent. Det följde med en liten lapp där det stod - I hope this piece has personal meaning just for you ....a little reminder.....a reflection...a gesture that marks a memory.
Vi hade ett par trevliga timmar tillsammans. Var även till Begravningsbyrån för att skicka kondoleans. Vet inte om jag skulle klara av att jobba på en begravningsbyrå, vad mycket känslor det rör upp på ett sådant ställe. 
Simon lånade våran bil för att åka ner till Karlstad och Arbetsförmedlingen där. Thimm följde med honom som sällskap. Direkt när de kom tillbaka så bytte Simon bil till sin egen och åkte vidare till Karlskoga för träning. 
Sofie och Stefan har varit hit en liten stund. Stefan har skjutit två älgkalvar nu under älgjakten. Kul för honom.Träffade på Kurre men han hade inte sett en älg än. Men det är ju inte slut på jakten än så han hinner nog.
Tog mig ett bad innan jag satte mig i soffan och broderade en stund. Tittade samtidigt på The Mentalist. Ja Anette det är sant jag broderade nästan lika mycket som igår. Bra va ? 
Nu snart skall jag krypa till kojs och hoppas att jag kommer sova bättre i natt.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0