12 Oktober 2012

I natt sov jag riktigt gott. Gick inte upp förrän klockan nio i morse. 
Eftersom jag skulle få besök under förmiddagen och jag inte orkade baka så åkte jag ner till Skafferiet och köpte oss varsin räksmörgås.
Simon som jag trodde skulle komma under eftermiddagen han kom ett par minuter före Carina. Det var härligt att få träffa Carina och prata med henne. Hennes man Stefan gick bort i cancer i September. Det blev några timmar med mycket prat, men det behöver man ibland. 
Det här gulliga paketet fick jag av Carina i födelsedagspresent. ♥
Sofie och Simon har alltid lika roligt när de träffas. Fast ett par minuter efter att detta kort togs så åkte Sofie hem för då hade leken övergått i att det gjorde ont och denna gång var det på Sofie.
Pappa dök upp en stund efter Sofies avfärd.Det blev en  eftermiddagsfika med Simon och Pappa.  Mina bullar som jag bakade förra ledigheten börjar ta slut så jag får nog baka snart igen. Sten-Åke hann komma innan Farsgubben åkte, så vi hann med lite hockey prat också. 
Nu har jag fått in alla mina pelargoner och trumpetblommor. Jag hoppas att de klarar sig för i natt var det nog nästan tre minusgrader.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0