18 Oktober 2012

Dagen började jätte bra. När jag gick ut till brevlådan för att hämta in posten så hade jag fått ett vykort från kära syster Marina som är i USA. Alltid lika roligt att få vykort. Det är ju inte lika vanligt längre nu när folk skickar sms och mail.
När Anette och jag satte oss i pausrummet en sväng innan jag skulle gå bort till kontoret när vi började så fick jag se något som jag inte ville se. En MUS som sprang över golvet. Gissa om jag skrek. Anette blev så rädd av mitt skrik så hon hoppade upp och satte sig på bordet. Måste erkänna att det såg lite komiskt ut mitt upp i allt. 
I skiftbytet kom det in en kille som skulle betala för den parfymen som han hade köpt av mig. Då fick jag denna present av honom. Först fattade jag lite trögt för jag trodde att han sålde plastpåsar, jag lägger Oriflame produkterna i plastpåsar så  det var för att hjälpa mig eftersom jag betalar påsarna själv. Ibland kan människor glädje en när man minst av allt anar. Jag tyckte det var väldigt gulligt av honom att ens tänka på detta. Det måste jag erkänna att det skulle jag nog inte ha gjort om jag handlade av någon annan. 
Nu när jag kom hem så hade Stenis också varit jätte gullig. Han hade varit ner till Skafferiet och köpt mig en räksmörgås som jag alldeles strax skall äta. 
Ni får sova så gott i allt regnande och blåsande. 
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0