30 September 2012

Sten-Åke och jag hade tänkt komma upp ganska så tidigt eftersom vi skulle åka till Örebro på lite shopping. Men vi vaknade inte förrän klockan nio. Efter en snabb frukost så kom vi iväg. Vi åkte till XXL butiken först för det var dit Stenis hade tänkt sig. Vi köpte oss varsitt par skor där.
Sedan åkte vi bort till Marieberg. Det var hur mycket bilar som helst på parkeringen. Fattar inte vart alla människor kommer ifrån. Sten-Åke köpte en födelsedagspresent till mig och själv köpte jag mig ett par byxor och en top.
Vid tvåtiden var vi super hungriga så då fick det bli en paus i handlandet.
När vi gick ifrån matstället så såg jag en dam som jag tyckte verkade bekant. Vi stannade till bägge två. Det var Marinas före detta arbetskamrat Paula som jag träffade för första gången förra lördagen på Marinas kalas. Nu var det nästan som vi kände varandra. 
Klockan fyra var vi på plats i Nobelhallen för att titta när grabbarna hade seriepremiär mot Arvika.
Det var lite nervöst ibland för det dröjde innan Karlskoga fick in något mål. Men när två perioder hade gått så stod det 2-0 till KHC.
Vi fick fint sällskap på läktaren av Viktor och syster Charlotte med vännen Ronny. Viktor hade tappat två tänder så han var lite tandlös. En härlig ålder.
Matchen slutade iallafall 3-1 till Karlskoga pojkarna. Det sista målet i öppen kasse.
Vi pratade lite med Sammy och Simon innan vi åkte tillbaka hem. Viktor fick följa med Sammy in i omklädningsrummet en sväng. Det var nog kul för honom.Fast kan tänka mig att det inte luktade så gott där inne.
Sten-Åke släppte av mig hos Anette. Jag avslutade den här trevliga söndagen med att ha syjunta. Vi hade några produktiva timmar. Fast vi tog oss även tid med fika och en massa prat.
Nu känner jag att det börjar dra i mina blå så nu är det nog dags att lägga sig. 
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0