4 Oktober 2012 Kanelbullens dag ! Jessica 39 År , Susanne 53 År

Börjar med att gratulera min svägerska Jessica som fyller 39 år idag. Ett stort GRATTIS till henne ♥
Min dag började med att jag för en gångs skull sov ända tills klockan ringde 4:20.
Hade faktiskt redan fått ett sms på telofonen. Det var yngsta sonen som hade skickat 00:01. Han är rolig han.När jag pratade med honom igår kväll efter deras borta match så frågade jag honom om han skulle komma hem som idag. Då frågade han mig om det var något särskilt som hände. Det svarade jag ju naturligtvis nej på. Han skulle ta det lugnt och passa på att städa lite sa han. Bara det skulle ju ha fått mig till att fundera.
I allafall så när jag kom till jobbet i morse så hade jag en gullig arbetskamrat som gav mig en orkidé, han hade även med en påse med kanelbullar. Sedan måste det ha spridit sig på jobbet för det var många som jag blev grattad av. En sjöng till och med. Många underbara kramar. 
När jag kom hem så gjorde jag iordning tacos. Hann avverka några telefonsamtal innan jag fick besök. Det var äldsta sonen Sammy, Kusin Katrin och syster Charlotte.
Vid femtiden hade min främmat kommit. Där var även Simon med. Han ville bara lura sin Mamma och låtsas om att han inte visste vad jag menade. En riktig lurifax är han.♥
Vi som käkade tacos- Simon, Sofie, Stefan, Pappa och Stenis.
Det blev även tårta och kaffe innan alla gick hem , förutom Simon som till och med skall sova över.
Fick även telefonsamtal från Mamma, Broder Jimmy, lillebror Linus, även lilla Assar hörde jag i telefonen så jag inbillar mig att han sa grattis till faster. 
Har även fått en hel drös med sms och mail. Får hålla med Simon som undrade hur mycket jag fyllde egentligen. Tycker det är jätte kul med alla som kommer ihåg mig. Det värmer mitt hjärta. 
Mina underbara presenter som jag har fått. Ett stort TACK till er alla ♥
Syrran Marina som är i USA lyckades fixa så att jag fick ett vykort på rätta dagen av henne. 
Ja det har verkligen varit en toppendag. Tack alla inblandade.
Kram ♥
Precis när jag hade skickat iväg detta så ringde min kära faster Ann-Marie. Vi hade ett trevligt samtal som varade nästan en timme. Alltid lika kul att prata med Alingsåsarna ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0