23 September 2012

Skulle egentligen ha jobbat förmiddagsskift idag. Men för att slippa känna att man har bråttom hem för att sova när vi firade Marina igår så tog jag ut en komp dag. Det var väldigt skönt må jag säga, sov gott ända till klockan nio. 
Ringde och tackade Marina för en trevlig fest under förmiddagen. Hade bara tänkt prata bort en liten stund för jag ville inte försätta henne när hon höll på med sina förberedelser inför resan. Men vi pratade i nästan 1 ½ timme. Nu hoppas jag verkligen att hon, Niklas och Emelie får det lika underbart som vi hade när vi var i USA. Skulle gärna följa med dem. Men jag hoppas att det inte dröjer allt för länge innan vi åker dit igen.
Vid tretiden åkte vi och hämtade Pappa för vidare färd mot Karlskoga och en träningsmatch som grabbarna hade mot Hallsberg.
Första målet gjorde Karlskoga när det var några sekunder kvar i första perioden.
Simon väntar på sin tur att få spela.
Cafeteriapersonalen. Camilla, Nr 24 Christoffers Mamma hjälper till där nästan jämt. Tur det finns sådana föräldrar.
Sammy i farten.
Vet inte riktigt vad Simon håller på med . 
Matchen slutade 6-0. De två sista målen fixade Sammy. Här har precis det sista målet blivit gjort. Det utbröt lite turbulens i samband med det. Lillebror Simon kom till undsättning. Det slutade med matchstraff för Simon och ett mål för Sammy. Som tur var så var det bara fyra minuter kvar på matchen.
Simon verkar fortfarande vara lite upprörd.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0