28 September 2012

Ja nu var den här perioden också avklarad. Kände mig rätt så pigg hela natten. Eftersom det finns att göra hela tiden så hann man inte känna efter om man var trött.
När jag åkte hem så regnade det men när jag vaknade efter fyra timmars sömn så sken solen. Ett helt underbart höstväder ute.
När jag höll på med att fylla på nötter och solrosfrön åt fåglarna så såg jag en fjäril. Gick in efter kameran för jag tänkte att det kanske kunde bli en fin bild. Getingen såg jag inte förrän nu när jag la in bilderna i datorn. 
 
Vilka färger en del träd får i sina blad. Kunde inte motstå dessa färger. Fast de görs sig bäst i verkligheten.
När Sten-Åke kom hem så blev det en liten fika. Sedan fixade vi lite med hans nya telefon. Så nu har han fått igång den. Ringde till Simon för att höra hans ljuva stämma. Ibland undrar jag om han aldrig saknar sin gamla Mamma  : )
Vi passade på att titta på denna filmen som vi har haft ett tag. Den var faktiskt rolig. Man fick skratta flera gånger.Bara ni hör av er om ni vill låna den.
Nu ikväll har vi ätit lite räkor med vitlökssås och bröd. Får ju fira lite när man för en gångs skull har en ledig helg.
Kram ♥ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0