8 September 2012

Vaknade till en fin morgon så jag bestämde mig för att det skulle bli renbäddat i sängen. Får passa på att tvätta för att hänga ut de dagar som är kvar att göra det på. 
Vi hade trevligt sällskap vid frukostbordet. Simon och hans lag KHC skulle ha träning uppe i Wasahallen eftersom det har spelats TV - Pucken i Karlskogas ishall.
Efter att vi hade varit och handlat och uträttat lite ärenden så åkte vi och tittade en stund på träningen.
Efter träningen var hela laget bort till Ceasar för att få i sig lite mat. De parkerade sina bilar hos oss så då fick vi hälsa på en del av dem.
Sofie var hundvakt åt Preston. De var ute på en cykeltur men stannade till en stund hos oss. Det var roligt för det var ett tag sedan vi träffade Preston.
När Sten-Åke var bort till Ceasar och beställde mat åt hockeygrabbarna så passade han på att beställa åt oss också. Fast vi åt våran hemma.
Pappa kom in med ett gäng tidningar till Stenis. Det blev kaffe och lite småprat.
En stund efter att Pappa hade åkt tillbaka till Nykroppa så kom Sofie och Stefan. De hade varit hemma hos Stefans mamma och ätit Tjäder middag. Det är något som jag aldrig har ätit. Men Sofie sa att det smakade gott.
Några timmar senare kom Kurt med äggleverans. Blev lite småprat innan han åkte vidare med sina leveranser.
Kvällen har vi tillbringat i soffan framför teven. Nu skall jag strax ta och lägga mig i den renbäddade sängen. Det skall bli skönt att sträcka ut min kropp .
Godnatt Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0