9 September 2012 Anette och Anita har namnsdag

Så här ser jag tydligen ut när jag pratar i telefon. Här pratar jag med min lillebror Niklas. Stenis trodde nog aldrig att jag skulle sätta in denna förskräckliga bild. Men man får väl bjuda lite på sig själv !!
Pappa ringde och undrade om vi ville vara försökskaniner på en ny maträtt han hade lagat. Han hade fått en squash av Monika. Skall jag vara ärlig så var jag lite skeptisk när vi åkte ner till Nykroppa. Men jag tänkte att jag kunde köpa mig en korv i ishallen som vi skulle till sedan, om inte maten var god.
Skall ju inte skryta över " gubben" egentligen men jag måste säga att han hade verkligen lyckats bra med maten. Den smakade jätte gott.
Vi fick även efterrätt. Hans egenhändigt gjorda äppelkaka med vispgrädde, mums. 
Han skulle kunna satsa på en ny karriär som kock.
När vi var mätta och belåtna så åkte vi till Karlskoga för att titta på våra grabbar som skulle spela sin första träningsmatch mot Vänersborg.
Första gången sedan maj som jag hade långbyxor på mig. Fastän att jag hade mina filtar med mig så blev det allt lite kallt på slutet.
Det var en lite småbråkig match. Simon hade otur i sista perioden och fick ett hack i sin skridskoskena. Så den fick de slipa om. Men macthen vanns av Karlskoga HC med 3-2. Jag köpte mig ingen korv för jag var fortfarande mätt när vi åkte hem.
Ja nu är det bara att ladda för ännu en arbetsperiod som börjar i morgon.
Kramen på er ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0