12 April 2013

När jag hade klarat av morgonbestyren så åkte jag ner till Nykroppa. Pappa och jag tog oss en tur till Karlskoga för att fixa en present till ett av hans barnbarn. Tog mig en tur in på Ö&B innan hemfärd.
Gudrun hade anlänt ett par minuter före oss till Strandkullen. Hon hade inte hunnit gått in ens en gång.
Det blev en fika innan jag återvände till Filipstad. 
Varit och fixat lite inför kommande kalas som skall gå av stapel denna helg. 
Pratat en timme i telefon med Mamma. Får hoppas att det inte blir sämre väder tills imorgon utan att hon kan åka till Karlskoga. Hon har ju bytt till sommardäck.Verkar som det nästan bara är vi som fortfarande har vinterdäck på.
Våran trevliga men ack så skäggiga bilmekaniker dök upp under eftermiddagen.
Min kära Sammy tycker att jag är lite slösaktig som köper nya kassar varje gång jag handlar. Den här låg på köksbordet i onsdags när jag kom hem från jobbet. Nu har jag faktiskt använt den två gånger.
Om det är någon som har räknat ut att jag egentligen skall jobba natt har helt rätt. Men eftersom mina systrar har barn som skall firas under helgen så tyckte jag det passade bra att ta ut lite ledig tid. Många gånger hinner jag inte ta ut all tid utan jag får lov att ta det i pengar. Känns lite bättre att kunna vara lite extra ledig istället. Simon var lite avundsjuk på mig när han fick ge sig iväg själv till Barilla. 
Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Åsa

....vi har inte heller bytt på volvon, tur iför dagens tur till Karlskoga :) kram!

2013-04-13 @ 06:02:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0