21 April 2013

Även denna morgon vaknade jag innan klockan. Förstod att det skulle bli en fin dag för det var -3,8 grader ute.
På jobbet rullade det på bra. Det fungerar på de flesta linjer utom Pl 18. Vi får hoppas att de har fått bukt med kakorna tills vi kommer imorgon.
När jag kom hem så luktade det jätte gott.Sten-Åke hade verkligen överträffat sig själv i matlagning.Han hade gjort en gryta som smakade gudomligt och till det var det ugnsbakad potatis och morötter. Han kan bara han vill den lille mannen. Sammy och Simon var också med och åt. Har aldrig hört någon som fått så mycket beröm som vad Stenis fick idag. Får hoppas att han bjuder på detta fler gånger.
Efter maten tog jag mig en liten lur i soffan på en timme. Kändes välbehövligt. Sofie tittade in en sväng när hon var på väg hem från sin träning. Då piggnade jag till. Så nu har jag vattnat blommor och plockat lite.
Sammy och Simon hade inlines träning i Wasahallen. När den var slut vid sju så åkte Sammy tillbaks till Karlskoga. Men det dröjde inte många minuter innan vi var fyra igen. Nu var det Kimberley som kom för att hälsa på Simon. Ja det är roligt när det rör på sig.
Eftersom det inte händer så mycket när jag jobbar så får ni se två bilder från mars - 93
Simon och Sofie tar sig ett bad tillsammans.
Sofie älskade att spöka ut sig och Simon. Simon var väl glad så länge hon ville leka med honom.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0