19 Augusti 2013

Vaknade redan kvart i sju, mindre kul. Försökte somna om eftersom det är två nätter framför mig nu. Efter en timme sov jag visst igen. Väcktes av telefonen kvart i nio. Hann inte svara och numret som ringde stod det dolt på, jätte kul. Halv tio ringde det igen från dolt nummer. Det visade sig vara från Vårdcentralen. Förra veckan ringde jag och beställde ny medicin och när jag gör det så brukar jag alltid få en ny tid för den årliga besiktningen. Sköterskan talade om att det skulle komma en läkare hit nästa vecka för att hjälpa till så då kunde Sanna och Fredrik Carlstedt beta av sina patienter. Jag har Sanna som läkare och jag tycker att hon är jätte bra.
Gumman Yvonne ringde och bjöd ner mig till sig för en liten fika. Eftersom jag precis skulle äta frukost så fick jag det hos henne istället. Tack så mycket Yvonne för mackorna. Blev även äppelkaka till efterätt.
Ja nu är äntligen Sten-Åkes längtan över. Han har blivit med Motorcykel. Får hoppas att jag törs åka med honom nu bara.
Middagen blev lasagne. Jag testade pappas recept på gurka i ättika, ja det var ju även hans gurka. Alla gillade den så det kommer jag att göra fler gånger. Gillar allt som är lätt.
En gammal kompis till Sammy kom förbi med ett par skridskor. Var länge sedan vi träffade Ronny. När de träffar på varandra så blir de som små pojkar igen. 
Nu skall det bli en dusch innan det är dags att bege sig till Barilla.
Kram ♥
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0