22 Augusti 2013

Sov lite oroligt i början på natten. Men sedan minsann sov jag gott, ända till halv tio. Blev helt paff när jag vaknade, brukar ju inte sova i ett sträck så länge. Men det tar att jobba natt och inte sova så mycket.
Fick trevligt besök på förmiddagen. Tur att Yvonne kom så jag fick lite frukost. Vi hade några roliga timmar tillsammans. Yvonne får en alltid till att skratta och det är kul för då får magmusklerna jobba lite.
Sofie gumman kom  förbi en stund. Hon hade köpt med sig dessa blommor åt mig ♥ Hon tog en kopp te med mig och Yvonne. Sedan skulle hon till en kompis innan det var dags för jobb.
Cyklade ner på stan när jag blev själv. Hämtade ut medicin och ett paket från Bagaren och Kocken med mitt nya glaslock. Denna gång var det rätt storlek på locket.
Fick besök av denna glada gubben. Vi fick en trevlig fika - pratstund innan han var tvungen att återvända hem till " Sverige " ,inte lätt att vara pensionär och ha så mycket att göra. Men jag tror det är bra att man har saker att göra för då håller man igång kropp och hjärna. 
 
Efter att vi käkat middag och diskat så blev det en cykeltur för mig och Sten-Åke. Vädret har ju varit helt underbart idag så det gäller att ta tillvara de dagar som är så här.
Vi träffade på Carina efter vägen. Var roligt att träffa på henne för det var ett tag sedan sist. 
Kan bara säga att i dag har det varit en riktig toppendag. Det hjälper ju naturligtvis till att man är ledig. 
Kramiz ♥
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0