22 December 2013

Sista tidiga morgonen för detta år. Det som aldrig brukar hända, jag sov ända tills klockan ringde. Det kändes nästan som att jag hade försovit mig.
En bra dag på jobbet.
När jag kom hem så satt Sten-Åke vid dukat bord. Han bjöd på potatis och grönsaker i ugn och en god köttbit. Det smakade jätte gott.
Precis när vi hade ätit färdigt så ringde Conny. Viktor ville komma och hälsa på oss.Det fick han ju göra förstås.
Viktor hjälpte till med att fixa granen.
Han var även en hajjare på att dammsuga.
Pappa kom in en sväng så då tog vi oss en liten fikapaus. Det blev en trevlig stund. Fast Viktor tyckte ju att vi skulle ta fram hans julklappar. Han gav sig inte förrän jag hade lagt dem under granen. Men då var han nöjd. Jag hade ju trott att han skulle klämma och känna fastän att jag sa att han inte fick. Men han var duktig, kikade bara lite på dem.
Viktor hjälpte även till med att sätta upp min bonad. 
Conny ringde vid halv sju och undrade om inte Viktor ville komma hem till honom. Så strax före halv åtta kom han och hämtade lill grabben. Det var roligt att Viktor självmant ville komma och hälsa på oss. Märks att han börjar bli stor och får sin egna vilja. 
Under kvällen har jag slagit in lite julklappar. Nu skall jag ta ett bad sedan blir det sängen. Morgondagen blir nog fullspäckad.
Tomtenissen Viktor och jag skickar en KRAM till alla vi känner ♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0