9 December 2013

Blev en ganska så jobbig dag på jobbet. Inte med arbetsuppgifterna utan mer med mig själv. Det inträffade en sak som inte har hänt mig sedan 1987. Jag gick iväg på toa precis innan rast ( vid 9 ). När jag skulle göra mig klar för att gå därifrån så kände jag att det rann något varmt ner i halsen på mig och även ur näsan. Gissa om det blev blod över allt. Inte så lätt när man har byxorna i knävecken . Men efter en kvart hade jag fått ordning på både mig och toan. 
Sedan var allt lugnt tills jag gick på toa innan jag skulle duscha ( kvart i tre ) . Då blödde jag näsblod igen, fast inte lika länge denna gång. Det måste väl ha med att göra att jag fortfarande har hosta och feber. Men jag som har varit lite orolig över att jag aldrig blör näsblod. För jag har hört att man har lättare att få en hjärnblödning om man aldrig har näsblod. Men nu har jag lyckats två gånger samma dag. Ja idag fick de som har hand om våra kläder mycket att göra med mina eftersom jag fick byta kläder vid nio, andra gången skulle jag ju ändå ta av mig allt.
Pappa tittade in en snabbis precis när jag kommit hem. Han hade tidningar med sig till Larsson och 17 kronor till mig. Varför visste jag inte men han var tydligen skyldig mig det. Härligt med folk som är ärliga. 
Abbe och Sofie kom och hälsade på en stund. Stenis och jag kunde inte hålla oss utan gav Abbe en present som vi köpt åt honom i Ullared. En aktivitetsboll. Fast han tyckte bättre om att få godiset vid sidan om. Då slapp han ju anstränga sig.
Pratat med sjuka Simon en stund. Han har varit hemma från jobbet idag med feber mm. Han lät väldigt hängig.
Denna söta tavlan fick jag av yngsta lillasystern igår. Tack så jätte mycket Charlotte. Den fick sig en plats ute i hallen.
Nu blir det ett varmt bad innan jag tar kvällen och kryper ner under täcket.
Kram ♥
 
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Du borde hålla dig hemma nu ett par dagar, precis som sonen!!! Kryakramar!

2013-12-09 @ 21:14:05
Postat av: Pappa

Det sa du inget om.

2013-12-09 @ 22:44:47
Postat av: Susanne

Åsa - det ultimata skulle ju vara att jag håller mig hemma. Men jag orkar inte vara sjuk därför försöker jag att inbilla mig att jag är frisk.
Pappa - jag var ju tvungen att spara något till bloggen 😉

2013-12-10 @ 04:46:15
Postat av: Anna

Krya på dig ❤️
Kram

2013-12-10 @ 07:23:52
Postat av: Anonym

Krya på dej. Vilken fin tavla. Vart kommer den ifrån?

Svar: Tack för alla krya på mig hälsningar. Det värmer kan jag säga. Tavlan kan nog beställas på denna plats mickeomurre.seKram på er alla
Susanne Svensson

2013-12-10 @ 10:33:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0