15 Februari 2013

Natten på jobbet gick fort. Det mesta flöt på bra. När vi kom hem så var Simon inte trött sa han. Men däremot väldigt pratsjuk. Så klockan blev framåt halv åtta innan jag lyckades få tyst på honom. Jag misstänker att han somnade ganska så fort. För bara man lägger sig så känner man allt vad trött kroppen är.
Vaknade första gången klockan tio. Jag tittade aldrig på klockan utan jag kände mig pigg så jag trodde att den var vid ett. Hade faktiskt kunnat gå upp då , men somnade om istället.
Vi skjutsade upp Simon till samlingen uppe i Wasahallen innan vi åkte till Nykroppa.
Först åkte vi och tände ett ljus hos Anita innan vi åkte hem till Pappa.
Vi blev bjudna på en jätte god fläskfilégryta.Nu glömde jag be om receptet men det skall jag göra nästa gång vi ses, eller om farsgubben läser detta .
Jag måste erkänna att jag åt två portioner och det är inte ofta som jag gör.
Till kaffet och tårtan uppvaktade vi födelsedagsbarnet med några paket. Vi hade en trevlig kväll på Strandkullen, det tackar vi för.
När vi åkte hem så svängde vi in till kyrkogården i Filipstad för att tända ett ljus åt Gösta, Stenis Pappa. Han skulle ha fyllt 105 år idag om han hade levt. Det är väl inte så många som blir så gammal men helt omöjligt är det inte.
Kramen på er ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0