20 Februari 2013

För precis tio år sedan idag var det en av de värsta dagarna i mitt liv. Nu gick det ju bra men det var väldigt nära att det lika gärna kunde gått åt andra hållet. Det var ju inte jag som blev skadad men när det gäller ens barn  så är ju allt väldigt känsligt. Det gäller ju både bra och dåliga saker. När det händer något sådant här så inser man vad livet kan förändras snabbt. Ja jag är väldigt tacksam för att vi fick behålla våran äldsta son i livet. Man tänker inte så ofta på olyckan men alltid vid denna tiden på året så kommer tankarna och man kommer ihåg hur det kändes och var. Jag tror faktiskt att man har lärt sig att ta tillvara livet lite bättre, för man vet ju aldrig när det kan ta slut.
Ja idag var det en tidig morgon , men jag hade somnat någorlunda tidigt i går kväll så jag var ganska pigg när jag gick upp. Ja så pigg man nu kan känna sig när klockan är strax efter fyra på morgonen. 
På jobbet gick det i ett. Det var väldigt mycket städande överallt eftersom det kom några höjdare från Italien som gick runt i fabriken vid lunch tid. En kom faktiskt in på kontoret, tog i hand och hälsade. Han såg glad och trevlig ut.
Hann bara prata en snabbis med Sten-Åke när han kom hem. Han hade bråttom till sitt extra jobb som han började klockan 17 - 23.
Ni får alla ha en trevlig kväll.
Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Sofie

2013-02-20 @ 21:22:45
Postat av: Åsa

kramen <3!!!

2013-02-20 @ 21:42:41
Postat av: Anna

❤❤❤

2013-02-20 @ 22:46:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0