4 Februari 2013

Ja då har man klarat av även denna period, fastän den började med att man var förkyld. 
Natten gick fort. 
När vi kom hem på morgonen så packade Simon ihop sitt pick och pack. Hans bil var färdig lagad så han åkte hem till Karlskoga och la sig. Nu får han vila upp sig från sina föräldrar ett par dagar innan det är dags att börja jobba igen. Det var rätt bra att han åkte i morse för under förmiddagen började det snöa och det håller på än.
Carina och hunden Sally kom vid halv två. Vi hade några trevliga och pratiga timmar tillsammans. Pappa kom förbi och fick sig lite kaffe och underhållning av oss flickor. Sally blev mycket gladare när hon såg Pappa än när hon såg mig. Undrar vad det berodde på .
Halv sex åkte jag och hämtade Anette för att gå på måndags auktionen som de har i Folkets Hus.
Dessa saker köpte jag. Plus lite till - Sofie kom dit efter ett tag men hon var så smart och lämnade sin plånbok hemma. Krukan är i plåt och ganska så stor. Den skall jag göra iordning och ha på verandan till sommaren. Det tror jag blir fint.
Nu skall jag ta och tvätta mig och borsta tänderna, får bli en tidig kväll för jag sov bara tre timmar under förmiddagen. Det känns i både kropp och ögon att det är dags för lite vila.
Kram ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0