2 Januari 2012

Efter att vi hade klarat av frukost, dusch, skomakaren och disken så åkte vi till Karlskoga.
Där strosade vi i lite affärer innan vi åkte till Katrinedalskrogen. Där hade vi stämt träff med Andreas för att fira hans 22 - årsdag, en vecka försent. Ja självklart hade vi ju även träff med Charlotte, Ronny och Viktor.
Killen som har fyllt 22 År. Tycker inte det var länge sedan Lotta ringde och frågade om jag trodde att det var dags att åka in till förlossningen. Några timmar senare var Andreas född. 
Två¨goa bröder.
Sten-Åke och Andreas hade trevligt till maten. 
Viktor delade ut en massa goa kramar när vi skulle skiljas åt efter några trevliga timmar tillsammans.
Vi var hemma i stan strax efter klockan fem. Klockan sex var jag hos Lena på Party Lite visning.
Den nya katalogen har precis kommit ut. Så det var en del nya dofter.
Inte nog med att Lena hade bakat de här goda bakverken, hon hade även fyra olika sorters hembakat matbröd som hon bjöd på.När man går från henne är man alltid mätt och belåten. Sten-Åke brukar också ha tur för många gånger så skickar hon med smakprover till honom, även Sammy och Simon har fått smaka. 
Farmor Anette hade med sig sitt lilla barnbarn Loke. Han var inte så intresserad utav ljusdofterna utan han tyckte bilarna som han fick låna av Lena var roligare. 
När jag skjutsade hem Carina efter partyt så sprang hon in och hämtade denna underbara bukett åt mig. Hon vet verkligen vad som kan lysa upp vintermörkret. TACK så mycket vännen ♥
Nu har jag avslutat kvällen med att titta på Fjällbackamorden. Såg att många hade sågat denna serien efter förra avsnittet men åt mig duger den iallafall. Tycker den är helt ok.
Godnatt Kram ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0