21 januari 2013

Sov faktiskt riktigt gott ända till kvart i tio. Fast då hade jag ju inte somnat förrän vid tvåtiden i natt. 
Eftersom Simon ligger inne i datarummet just nu så tänkte jag smyga lite och inte väcka honom. Så jag tappade upp ett bad för en lugn och skön stund med min bok. Först ut att ringa var Marianne, som tur var så hade jag tagit med telefonen in i badrummet. Med Marianne pratade jag i en halvtimme. När jag hade haft i mer varmvatten så ringde syster Åsa , henne pratade jag med i 45 minuter. Så ni kan ju tänka er hur mina fötter såg ut när jag skulle tvätta mig i det halvljumna vattnet. Men det var trevliga samtal så det uppväger det mesta. Innan jag kom ur badkaret så ringde det för tredje gången, det var min kära sambo. Men han fick vänta medans jag fick på mig badrocken.
Simon och jag hade en sen frukost tillsammans. 
Klockan tre hade jag en tid på vårdcentralen hos fotterapeuten Eleonore, en trevlig och pratsam kvinna från Storfors. Alla värden och tryck verkade helt ok. Nu är även mina fötter fina så det är synd att det inte är dags att ha sandaler på sig.
En stund efter att jag hade kommit hem från vårdcentralen så dök de här två upp. De var på väg till Karlstad för att titta på bio.
Det stod på Facebook att det var Kramens dag idag så därför så ger jag alla som läser detta en stor Kram från mig ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0