12 Juli 2013

Blev väckt strax efter halv åtta av en glad kille som sa - Moster Susanne jag sov hela natten själv i mitt rum. Första natten bytte han plats med Sten-Åke halv tre . Det var bara det att själv vaknade jag flera gånger under natten och undrade när Viktor skulle komma. 
Så frukost åt vi ganska så tidigt ute på verandan.
Jag hade köpt sugrör med smak när jag var till Ullared. Det var väldigt gott, blev två glas mjölk med jordgubbssugrör.
Pappa kom förbi efter att han hade varit upp till vårdcentralen och kollat sitt blodtryck. Vi lurade med oss honom ut på stan för en liten fika. 
Sofie kom och hämtade Viktor när vi kom hem. De åkte till Talludden för ett dopp. De hade beställt pannkakor tills de kom hem igen. Det var bara att göra som de befallde. Viktor hade fått en örn som han badade med, den gillade han skarpt.
Den här bilden bad Viktor mig att ta. Det är han själv som har arrangerat den. Hans bästa saker. Cykeln, örnen och en pinne som han hittade på badstranden.
Viktor blev jätte lycklig när Pappa Conny kom för att hämta honom. Det var ett tag sedan de sågs men nu får han rå om Pappa tills på söndag.
Sten-Åke och jag tog oss en cykeltur på 1 ½ timme. Jätte skönt förutom att jag får ont i den delen som jag sitter på.Men det hjälper om man står upp en stund.
När vi hade varit hemma i fem minuter kom Sammy och Ludwig förbi, de var också ute på en cykeltur.
En helt underbar dag , varm och skön är nu till ända. Får hoppas att morgondagen blir lika skön.
Kram ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0