19 Juli 2013

Direkt efter frukosten så plockade jag ner gardinerna i vardagsrummet. Tänkte passa på att tvätta dem när det var blåsväder ute. 
I dag åkte vi till Persberg och Oxbrogården för att äta lite lunch. Är ni sådana som sällan går ut och äter så borde ni prova på detta, ja ni andra också förstås. Vilken underbart god husmanskost. Det är buffé. Vi åt köttbullar och potatis. Sedan åt vi några suveräna pannkakor till efterrätt. Fanns även fisk och pannbiff. Du får äta vad du vill och hur mycket du vill. För 75 kronor får du även dricka och kaffe.
Sedan åkte vi till den Blå lagunen i Persberg. 
Vattnet ser verkligen underbart ut. Sten-Åkes kompis Pasi var den som pratade om lagunen och visade en bild härifrån. Vi blev ju lite nyfikna, hade aldrig hört talas om detta förut. Sofie visste var det var så hon visade vägen.
Tror det har med kalken från gruvan som gör att det ser ut så här. 
Sedan blev det en promenad till Grottan. 
Det är tio år sedan jag var och tittade i denna grotta. Då var jag med Simon och hans klass när de var på utflykt. Sten-Åke hade aldrig varit här.
Man behöver inte åka långt hemifrån för att uppleva mysiga miljöer.
När vi kom hem så blev vi sittandes en stund på verandan och pratade med Sofie, Sammy och Stefan som dök upp strax efter att vi hade kommit hem.
Men efter en stund var det dags att stryka gardiner, putsa fönstren och städa av allt annat i vardagsrummet.
Här sitter jag nöjd och belåten med min dag. Varit på utflykt och även hunnit städa. Väntar på Stenis och Sammy för att avsluta dagen med lite kyckling.
Kram ♥
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0