2 Juli 2013 Anna 41 År

I dag börjar jag med att Gratta min broder Jimmys sambo Anna som fyller 41 år. Hipp Hipp HURRA ! 
Jag hoppas att din dag har varit både rolig och uppvaktande.
Det var inget solväder i dag heller utan det fick bli lite pyssel inne. Hade även lagt lite vittvätt i klorin som jag tvättade upp. Blåsten gör att det torkar fort iallafall. 
Ringde till Lillasyster Charlotte. Hon var ju till doktorn i Örebro igår och eftersom jag inte hade hört hur det gick så blev det ett trevligt samtal på en halvtimme. Det verkar som det är ett finger som det är lite krångel med, men vi får hoppas att det rättar till sig. Återbesök på torsdag igen.
Efter lite fika med Sofie, Simon och Kimberly så åkte vi till Wasabutiken. Där köpte vi lite knäckebröd och pasta. Träffade även på en man som var pensionär, han var från Stockholm men hade en sommarstuga här. 
Han skojade och pratade lite med mig. När han skulle gå och betala så kom han fram till mig och sa att han ville ge mig hans visitkort. Kände mig lite ställd först men sedan tittade jag på kortet. Detta var framsidan.
Så här ser baksidan ut. En riktig lurifax med andra ord.
Under eftermiddagen fick Stenis besök utav Pasi. Han mellanlandade här . Han var på väg till Kim för att bistå henne med lite borrningshjälp.
Farsgubben kom precis innan Pasi skulle iväg. Han stannade en stund så vi tog en fika på det sista av rabarberpajen. Simon och Kimberly fikade med oss innan de drog vidare till Karlstad.
Nu ikväll har det blivit ett skönt bad och Mord i Midsummer. 
Tack för att ni skickar in era namn, men det finns fortfarande många som inte har gjort det. Nu har jag iallafall två män på karllotteriet. Men ni hinner tiden går ju inte ut förrän på fredag. 
Kram ♥
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ann-Marie Jonsson

Roligt att följa dig.

2013-07-03 @ 18:32:07
Postat av: Harry

Kul att läsa dina bloggar.

2013-07-03 @ 19:19:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0