3 Juli 2013

Hade stämt träff med bästa gummorna Anette och Lena vid Skafferiet klockan 11. Ja Lena träffade jag en stund tidigare för hon kom och hämtade mig.
Det blev några glada och trevliga timmar tillsammans. Eftersom de jobbar och jag har semester och de hade semester när jag jobbade så är det ett tag sedan vi sågs. Nettan har jag träffat men Lena är nog en månad sedan jag såg.
Köpte med mig en bakelse hem till lilla gubben. Under tiden som jag varit borta hade de ringt från hans extra jobb så vi hann bara fika och hämta ut Oriflame produkterna som kommit innan han cyklade iväg. Blev jobb 15- 21.
Sofie kom på en liten visit. Hon hade varit hos frissan och gjort slingor i året.
Under tiden som jag ordnade med Oriflame varorna så fixade Sofie mat till oss allihop. Hon gjorde Chili con carne. 
Vi väntade in våran egen guldmedaljör innan vi satte oss till bords.
GRATTIS älskade bror ♥
Stefan kom också efter jobbet så vi blev fem stycken runt bordet. Smakade jätte gott. Det mesta smakar bra bara man slipper laga till det själv. 
Det dröjde inte länge efter maten förrän jag var själv här hemma.Alla tre grabbarna var till ishallen för inlines träning. Sofie hade väl lite att pyssla med hemma.
Faster Ann-Marie ringde så det blev ett långt trevligt samtal. Alltid roligt att få höra hur hon och Harry har det. Det är allt för länge mellan samtalen. Kanske skall försöka att bättra sig på det.
Ringde  till min Mor när jag ändå satt med telefonluren i handen. Ett lika långt och trevligt samtal där.Hann även med Charlotte men det blev en snabbis för att höra hur det var med hennes hundbitna hand.
Hon hade lite mer ont i den än häromdagen så får höra vad farbror doktorn säger imorgon.
Har verkligen haft en toppen dag. Full rulle. Träffat alla ungarna,och mina goa vänner. Bonusen blev ju telefonsamtalen med mina underbara släktingar.
För att låta lite tjatig så vill jag påminne de som inte har skrivit in sitt namn under kommentarer och skickat det till mig så att de är med i min tävling som jag startade i inlägget den 30 juni, avslutas på fredag den 5 juli. 
Ha det så gott alla. Tänker på er på mitt skiftlag som jobbar natt. Saknar er men det är underbart att vara ledig.
Kram ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lena P

Det var en stolt guldmedaljör Med all rätt Grattis2013-07-03 @ 23:59:22
Postat av: Susanne

Ja Lena jag tror att han är väldigt nöjd. En annan har ju aldrig varit ens i närheten av något sådant. Du får ha en bra natt på jobbet. Tack för idag förresten. Kramiz ❤

2013-07-04 @ 00:06:02
Postat av: Åsa

Bästa Sammy <3 Han är allt värd denna gudmedalj!! Krama honom från oss!

Svar: Hej Syster yster ! Sammy får kramen av er till helgen när jag träffar honom. Ha det gott. Kramiz
Susanne Svensson

2013-07-04 @ 07:18:46
Postat av: Katrin

Ja, ge Sammy en stor grattiskram från mig också och hälsa dessutom Sofie att hon är jättefin i sina slingor!

Svar: Tack så mycket Katrin. Sofie gjorde jag lycklig när jag berättade för henne vad du skrivit och Sammy får en kram av dig till helgen. Kram till dig och din familj.
Susanne Svensson

2013-07-04 @ 08:05:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0