4 Juli 2013

Sten-Åke hade lovat för ett tag sedan att han skulle jobba ett dagpass på boendet idag. Så när han cyklade iväg strax före tio så satte jag igång med detta.
Det blev en bulldeg på en liter mjölk.Har tänkt en längre tid att det skulle vara bra att ha i frysen. Passade ju bra eftersom inte vädret var det bästa.
Efter några timmar så var allt klart.
Simon kom strax efter ett. Han hade då varit nere på företagshälsan och fått reda på att hans problem berodde på en tarmbakterie som heter Campylobacter. Vi hade varit lite oroliga att det skulle vara salmonella. Det tar längre tid för den att läka så då skulle han ha fått vara sjukskriven ett bra tag till. Det beror på att han jobbar med livsmedel. Men nu får vi hoppas att han blir bra under veckan som kommer.
Under eftermiddagen fick jag besök av tre söta damer. Här är det Siri som orkade äta hela fyra bullar. Får hoppas att hon inte fick ont i magen.
Den andra sötnosen var Sofie som hade Siri med sig när hon kom. 
Den tredje godingen var Yvonne som skulle hämta sina oriflame produkter men som förbarmade sig över mig. Hon stannade på lite fika och en pratstund. Vi bor grannar men jag ser henne mer på jobbet än här hemma på gatan. Får bli bättring på det.
Under kvällen har jag hunnit prata med två av mina systrar i telefon. Först var det Lotta som hade varit i Örebro på sjukhuset. de var inte helt nöjda med hennes känsel i fingrarna på den handen som hon har blivit hundbiten i.Nu har de röntgat henne igen så ett nytt återbesök för henne i Örebro på måndag. Då får vi höra vad de har att säga för något nytt.
Marina och jag pratade för fullt när hennes dotter Jennifer ringde och ville bli hämtad hos Robin, hon var trött. Hade inte jennifer ringt så hade det nog blivit ett väldigt långt samtal.Stenis kom hem klockan 21. Han verkade väldigt nöjd med sin arbetsdag.
Nu är tjatmoster igång igen. Vid midnatt imorgon kväll den 5 Juli alltså, då avslutas tävlingen som jag drog igång 30 Juni. Under helgen kommer jag att ha dragning, så senast i mitt söndagsinlägg kommer jag att meddela vilka som har vunnit. Så ni som inte har skickat in erat namn ni har fortfarande ett dygn på er. Lycka till ! 
Kram och God natt ♥
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0