15 Juni 2013 Margith - Dagen

Vid tiotiden idag hade alla lämnat mig själv här hemma. Stenis hade cyklat till sitt extrajobb som han började 10 - 21. Simon och Kimberley hade åkt till Karlstad. Sammy och Simon skulle ha inlinesmatch. Eftersom det är matcher imorgon också så stannade Simon hos Kimberley i hennes lägenhet. 
När jag blev själv så fixade jag mig iordning och åkte först hem till Lena för att lämna Oriflame, hon var inte hemma så jag ställde påsen där. Vidare till ICA där den första jag träffade på var Susanne G som jag också hade en påse till fast den var kvar hemma. Men Susanne tittade förbi lite senare så hon fick sina produkter. De här två har semester för annars brukar jag dela ut på jobbet.
Tvättat två maskiner med tvätt, bäddat rent i våra sängar, målat en utelykta till. Annars har det inte blivit så mycket gjort.
Pratat med Kurt en sväng när han var hit med lite hönsnät till Sofie som hon skall ha när hon är kreativ. Skall bli kul att se vad det är hon skall hitta på för skoj. 
Sofie har tittat till mig två gånger idag. Hon var lite fundersam när jag var själv hela dagen. Men det är skönt att få gå omkring för sig själv och ladda batterierna lite. Visst ja jag har ju putsat fönstren i Sofies gamla rum också. 
När Stenis kom hem så var det dukat bord åt honom. Jag var hungrig så det smakade bra även om vi inte brukar äta så sent. Men det är ju sommar och ljust då känns inte klockan på samma sätt.
Kram ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0