18 juni 2013

Sista tidiga morgonen på ett tag. Allt flöt på lite bättre på jobbet. Kände mig inte riktigt lika stressad när dagen närmade sig slutet . Vi avslutade med ett AP - Möte. Det blev inte så långt men efter dusch och handling så var jag ändå inte hemma förrän nästan halv fyra. 
Sten-Åke hade haft önskemål om grillade hamburgare och mos till middag. Vad mycket lättare det är att fixa maten när man vet vad man skall göra. 
Marianne ringde och pratade bort en stund. När telefonsamtalet var slut så dök Kurt upp. Han och Alice hade lite infrusna kantareller som de ville bli av med och det tackade jag ju inte nej till.
Simon hade bett mig att fålla upp ett par byxor åt honom, varje kväll har jag blivit påmind när jag skall lägga mig för byxorna har hängt vid skrivbordet i sovrummet. Äntligen blev det gjort, nu kan jag sova med gott samvete.
Hade köpt svenska jordgubbar när jag var och handlade. Det fick bli kvällsmaten, de var jätte goda och söta.
Nu är det dags att krypa i sängen och avsluta dagen med ett avsnitt av McLeods döttrar. Har faktiskt gjort det ett par kvällar och det är en bra avslutning på dagen. 
Kramiz ♥
Var ett tag sedan jag hade några blommor med .
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0