20 Juni 2013

Började min dag med ett avsnitt av McLeods döttrar. Låg alltså kvar i sängen cirka 40 minuter efter mitt uppvaknande. Det var väldigt rogivande att vakna upp så.
Åkte iväg och slängde papparsskräp innan jag for till ICA. Jag hade ju en liten förhoppning om att det skulle vara lite folk där. Men de flesta hade säkert tänkt, åker vi på förmiddagen så är det lugnt. Så ni förstår säkert att det var mycket folk där.
När vi började skiftet så fanns det hur mycket bröd som helst på golvet. Eftersom vi var sista skiftet innan Midsommar och fabriken skulle stängas för en vecka, kände man lite lätt panik.
Tack vare att det finns många glada och positiva människor som stannade kvar och körde maskinerna en timme extra så kunde jag stämpla ut klockan 24:00. Känns härligt för nu är jag ledig fyra veckor framöver. Semestern startar på måndag. 
Eftersom klockan är över tolv så är det ju faktiskt Midsommarafton nu. Här är förra årets Midsommartjej. Får se om hon har en lika fin midsommarkrans i sitt hår i år.
Nu skall trötta jag krypa ner i min säng.
Kram ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0